Şimdi Ara

max 350TL ye telefon arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android işletim sistemli ve bada platformunda bu paraya bulabileceğimi sanmıyorum ama olursa tercihimdir.
    Bunun haricinde ;
    +klavyeli olmalı,
    ?dokunmatiği olsa da olur olmasa da,
    ? kamera olmasa bile önemli değil
    ++bekleme süresi oldukça önemli
    +çift simli olması da tercihimdir
    ?markasının ne olduğu önemli değil, marka takıntım yok

telefonu asıl alma amacım mesajlaşmak ve 2-3 sene idare etsin zırt pırt telefon değiştirmek istemiyorum
    önerileriniz için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @hmet_GTR -- 6 Temmuz 2011; 21:09:00 >

• up
  • Ben mesajlaşmak içim samsung chat 335 diyorum, şarj süresi idare eder, benzer çift simli bir modeli var ama onun ilgili pek bir bilgim yok.
  • up
  • 2.el temiz telefonlarz yönelin hocam
  • Samsung S5253 Wave 525 düşünüyorum ama klavyesi var mı bilemiyorum bazı resimlerde var bazılarında yok ne olduğunu anlayamadım biri yardımcı olursa sevinirim

up
  • Fiziksel klavyesi yoktur telefonun siyahı arkadaşımda var parasına göre gayet iyi bir telefon ancak 2.eldede bazen iyi telefonlar olabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX.800 TL TELEFON TAVSİYE ACİL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • corby nasıldır ?
  • corby beğenilmiyo pek.. Mesajlaşma telefonu sadece.
  • alakası yok ama SE zylo w20i ye bi bak
  • S5253 alabilirsin. Yan çevirince klavye açılır.
  • 'Popescu' kardeşimde katılıyorum kesinlikle zylo teknosa da var 339 tl 12 tl de 2 gb hafıza kartı
  • Optimus me tavsiye ederim sana o fiyata android 2.2 froyo işletiim sistemi olan telefon bulamazsın
  • optimus da iyi o en son 599 du sanırsam arkadaşın bütçesi az olduğu için zylo dedim ayrıca 2.el optimus olabilir veya vodafone945 e de bir göz at.
  • optimus me diyorum ben 350 lira tam.. Özellikleride dediğim gibi işte android 2.2 froyo işletim sistemi kullanıyor vesaire vesaire..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

optimus me diyorum ben 350 lira tam.. Özellikleride dediğim gibi işte android 2.2 froyo işletim sistemi kullanıyor vesaire vesaire..

Pardon ben 2x ile karsıtırdım
  • vodofone 945 öneririm sahibinden.com da 349 birde corby pro vardı satılıyor mu bilmiyorum hala ama ilk tavsiyem vf 945
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaTLeDeN67

vodofone 945 öneririm sahibinden.com da 349 birde corby pro vardı satılıyor mu bilmiyorum hala ama ilk tavsiyem vf 945

2.1 sürüme sahip olduğu için videolar vs izlenmez VF945 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: KaTLeDeN67

vodofone 945 öneririm sahibinden.com da 349 birde corby pro vardı satılıyor mu bilmiyorum hala ama ilk tavsiyem vf 945

2.1 sürüme sahip olduğu için videolar vs izlenmez VF945 de

adam internet video izlemek istiyorum dememiş ki ??
  • Slm kardeş

2 yıl garantili aşağıdaki telefonu öneririm

http://www.brightmobil.com/en-ucuz-htc-tattoo-fiyati-P58.aspx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.