Şimdi Ara

max 3700 tl oyun laptopu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 gündür araştırıyorum bilgisayardan iyi anlayan birisi degilim sadece oyun oynarım 3700 tl limit e alabilecegim en iyi oyun bilgisayarını almak istiyorum.
    Her arkadaşım farklı marka söylüyor
    **Asus Msı Monster bu 3ü arasında git gel yaşıyorum
    **Amacım 3 payda alırsak 3de2 oyun 3de1 iş önerilerini dikkatle bekliyorum.
    **Önemli Not :Ve bu gün konuştugum bir bilgisayarcının dedigine göre bit olayı ve ekran kartı-ram uyumu önemliymis bide ssd mutlaka olsun dedi.

Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler..
     max 3700 tl oyun laptopu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ssd ne demek mutlaka olsun sakın ssd taktırma paran coksa msi asus al azsa monster

• Az önce yeni bir konu açtım orda bi monster laptop paylastim ona bi bakip yorumunu söylermisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: asadfa

Ssd ne demek mutlaka olsun sakın ssd taktırma paran coksa msi asus al azsa monster

Şaka mısın sen SSD olmazsa olmaz artık gunumuzde
    7200 RPM WD BLACK bile en yavaş ssd hızını geçemiyor millete yanlış bilgi verme nickinden anlaşılacağı üzere ve mesaj sayına bakılırsa foruma yeni üye olmuşsun SSD ney onu öğren önce

• quote:

Orijinalden alıntı: enginöz

10 gündür araştırıyorum bilgisayardan iyi anlayan birisi degilim sadece oyun oynarım 3700 tl limit e alabilecegim en iyi oyun bilgisayarını almak istiyorum.
    Her arkadaşım farklı marka söylüyor
    **Asus Msı Monster bu 3ü arasında git gel yaşıyorum
    **Amacım 3 payda alırsak 3de2 oyun 3de1 iş önerilerini dikkatle bekliyorum.
    **Önemli Not :Ve bu gün konuştugum bir bilgisayarcının dedigine göre bit olayı ve ekran kartı-ram uyumu önemliymis bide ssd mutlaka olsun dedi.

Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler..
     max 3700 tl oyun laptopu

i7-4720HQ / 2.6 > 3.6 ghz turbo boost
    GTX960M 4GB 128 BİT
    16 GB RAM DDR3 1600 MHZ
    480 GB SSD / Ultra II 550-500mb/sn
    15.6" FHD 1920X1080
    Led Klavye, çift fan soğutma, sobwoofer + kodlanabilir tuşlar.

15 ay daha garantisi var 3.6k istiyorum

100 lira daha fark verirsen 1 TB hdd'ı da veririm kutuya koyar arşiv için kullanırsın.

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Öncelikle mesaj sayıma göre beni asagılamanız ve millete yanlis bilgi vermekle suclamaniz beni cok kirdi diyemiycem açıkcasi hic umrumda olmadi.
    simdi gelelim ssd olayina arkadaslar bildigimiz gibi ssdler her yerde cok hizli denir bilgisayari asiri hizlandirdigi soylenir her yerde övülür dogrudur bilgisayari hizlandirir ama hangi bilgisayarı hızlandirir eger bilgisayariniz 2 3 senelik ise cok agir aciliyor programlari cok yavas aciyor ise bi ssd alin 120gb modelleri 250 250 gb olanlari 350 lira gibi bisi eski bilgisayariniza takin uçsun.Ama simdi 3000 bin lira butce ile bi laptop alicaksaniz o laptop zaten hizli olucak zaten herseyi gayet hizli acicak emin olun ssd olmadan 40 snde acilcaksa ssd ile 20 saniyede acilcak bi oyun normalde 20 saniyede bi bolumu acicaksa 10 saniyede acicak (youtubeda hdd vs ssd diye bakarsaniz hiz farkini gorursunuz) ama bu hizli acma size 10 saniye kazandirmaktan baska bisiyapmiycak eger laptopunuz bi oyunu 100 fps de oynatiosa yine 100 fpsde oynaticak eger laptopunuzbi oyunda kasiyorsa fps yerlerde ise yine yerlerde olucak.Siz ben 10 saniye fazladan bekliyemem bi oyunun acilmasini hemen acilsin bende parada var sorun deil derseniz alin bi 240 gb ssd 300 liraya ama ben 10 saniye beklerim oyunu daha iyi performansla oyniyim daha yüksek fps aliyim diye düsünüosaniz 300 lirayi alicagniz laptopun bi üst ekran kartli modelini almakta kullanin.

Benim kendi gorusume gorede ssd ler cok pahali ve zaten hizli calisicak son model laptop icin gerekli deil.

• asadfa A kullanıcısına yanıt
    Mantık olarak dediklerinize katılıyorum ve arkadaş adına sizden özür diliyorum.
    Ama ssd şu an gündemde önemli bir yer tutan parçadır en azından öyle biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3000 TL'lik Oyun Sistemi | ALINDI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ssd şu an bir oyun ve bilgisayar programının en vazgeçilmez parçası. 300 liraya aldığımız 240 gb ssd cihazı ayyuka çıkarır ama 300 lira farkla ekran kartı farkı yaratman imkansız bile değil bahsi bile komik kalır. Neticede oyuncu adam zaten 300 lirayı gözetmez o hız farkına varmak isterse. mesaj sayısına göre adam yargılama hareketine ben de katılmıyorum. ama arkadaş haklı.
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10851

INTEL i7-6700HQ, 8GB RAM, 128GB SSD + 1TB HDD, 15.6 Full HD, Nvidia GeForce GTX960M, Windows 10
  • oyuncu notebooku diyorsan Asus Rog tan şaşma derim soğutma malzeme kalitesi ve boyut olarak idealler aşağıdaki modeli inceleyebilirsin hem ssd li hem 128 bşt ekran kartlı metal kasa taşınabilir ve güzel bir cihaz

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-gl551jm-eh71-notebook-fiyati,172709.html
  • SneakyWolf kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114206067 Benim konumdur yeni açtım 2 side rogdan iyi duruyor bi göz at derim ordan alayım yorumunu

• fiyat performans ürünü arıyorsan asustan şaşma derim eğer bütçe var diyorsanda alienware kraldır bu segmentte
  • Ayni konu neden iki defa acilmis?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.