Şimdi Ara

MAX. 40.000 Liralık İkinci El Tavsiye Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam valla kafa iyice karışık çocuk doğacak artık almam lazım ama işte yumurta alır gibi alamıyoruz sizlere de cevaplarınız için ayrı ayrı teşekküre diyorum. 1.6 vti ile thp arasında ne fark var çok az var malum sitede thp exclusive birde otomatik istiyoruz. sarsıntılı falan diyorlar onları geçtim tek kavramalı oldugu için peugeot ve citroen de bu kullanılıyor diye biliyorum. vti olsun thp olsun bakımları servisde ne kadardır. ayrıca cok sorun cıkarır mı ?
  • arjantin38 A kullanıcısına yanıt
    Hocam benim eski arabam C4'tü alırken şöyle böyle dedim sizin gibi çok araba aradım resmen daldan dala atladım ama araba çok güzel.

THP turbo beslemeli ve 156 beygir onun yerine atmosferik ve tüpe uyumlu VTi tavsiye ederim.

Confort & Confort Plus bulanilirsiniz şanzıman güncellemeyle düzeliyor zaten sarsıntı değilde geç geçiyor.

Arıza yaşamadım temiz kullanmıştım aracımı.

40-45'e Polo alıp çocukla içinde sıkışmayın hocam 408 L bagaj var iki puset sığar

Motor BMW ile ortak Valvetronic geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Otomatik araçlarda Fransızlardan uzak dur" söylemini sürekli duymuşumdur. paylaşayım dedim.
  • Ben de bu fiyatlarda sedan benzinli veya tüplü araç bakıyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.