Şimdi Ara

MAX. 40.000 Liralık İkinci El Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ikinci el dememde ki amaç, o fiyatlara doğru düzgün sıfır yok diye tahmin ettiğimden dolaydır. İkinci elde de hb veya sedan da olabilir +dizel+otomatik+donanımlı bi araç arayışımız var ama ben bile yazarken isteklerime göre fiyat düşük gibi geliyor. Fakat tavsiye edeceğiniz ilan veya araç varsa seve seve en azından incelemek isterim. Araştırıp kafamı çok bulandırdığımdan ötürü emin olun tavsiyeleriniz şuan benim için altın değerindedir. Şimdiden cevap verecek olanlara ilgilerinden ve bana ayırdıkları değerli vakitlerinden ötürü teşekkür ediyorum.

• yıl ve km belirtmemişsin, i20 düşünülebilir
  • Cruze
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustang2007

Cruze
    Alınacak araba bellidir. Bravo veya 308.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Alınacak araba bellidir. Bravo veya 308.

Alıntıları Göster
    @Alpha Centauri 2006 ve sonrası düşünebilirim çünkü modelli oldukça donanımdan veya konfordan bişeyler kaybediliyor gibi fiyata bakarsak.

@Mustang2007cruze içinde chevrolet turkiye den çıktı sıkıntı çekersin veya kasası ağır çekmiyor gibi şeyler duyduk ama sadece duyum bu konudaki yorumunuz nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjantin38 -- 1 Eylül 2016; 17:34:53 >
  • arjantin38 A kullanıcısına yanıt
    Motoru 2.0 dizel 163 hp taş çatlasa 1500kg ağırlığı olur. İyi bir performans sunacağını düşünüyorum ayrıca güvenlik açısından gayet iyi euro ncap 5 yıldızdı öbür yandan amerikan çarpışma testi ismini hatırlayamadım orda da iyi bir derecesi vardı
  • Mitsubishi lancer Lara bakın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

Mitsubishi lancer Lara bakın hocam
    @yıgıdo5858 lancer ların ikinci eli nasıldır hocam ? satarken falan uğraştırmasın ?
    Hocam şöyle soyliyeyim sürekli al satciysan ona göre değil ama ben alırım memnun olurum büyük ihtimalle olursun 3 veya 5 sene sıkıntısız biner satarım diyorsan satarsın cok kullanilan arabayi 100 kişi ister 1 kişi alır bunları 5 kişi ister 1 kişi alır öyle yani fiyatına göre modeline göre guzel araç kolay kolay sanayi yüzü görmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

Hocam şöyle soyliyeyim sürekli al satciysan ona göre değil ama ben alırım memnun olurum büyük ihtimalle olursun 3 veya 5 sene sıkıntısız biner satarım diyorsan satarsın cok kullanilan arabayi 100 kişi ister 1 kişi alır bunları 5 kişi ister 1 kişi alır öyle yani fiyatına göre modeline göre guzel araç kolay kolay sanayi yüzü görmezsin
    2010-2011 hb focus

2007-2008 audi a3

2013-2014 clio

2009 civic

2008-2009 corolla

2011-2012 fluence

2006-2007 golf

bunlardan hangisini tercih etmeliyim 2-3 yıl binip yükseltmek için satarım ancak inşallah tabii. o yüzden az yakıp çok kaçan konforlu sanayi sıkıntısı olmayan hangisidir acaba?
  • 2011-2012 auris fiyati 45 civari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: codemaster42

2011-2012 auris fiyati 45 civari.
    c4 ler nasıldır ki acaba? bir de thp exclusive var fiyata göre doluluk kafamda soru işareti oluşturacak kadar var ? fikri olan var mı acaba?
  • golf olabilir
  • 308 demişsiniz sanki alınabilceğin en iyisi 308 dir, ama seçenek olsun diye yine söyliğeyim clio 3,astra h,bravo,corolla,2007 auris,focus 2 gibi araçlarda bulunabilir.
  • Valla çok performans aramıyorsanız ben 0 km Seat İbiza 1.0 alırdım.
  • Otomatik vites tecrubem sirket araci olan accent blue ve arkadasimin 207 si ile sinirli

Donanim detayina bir sey diyemem ama bu butce de temizi bulunabilirse ve tipini begenirseniz sedan olarak accent blue onerebilirim.

Ben 40-45 bin TL arasi bakmistim ama icime sinen bir blue bulamamistim. Limiti arttirip clio 4 te karar kildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 4 Eylül 2016; 0:42:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Otomatik vites tecrubem sirket araci olan accent blue ve arkadasimin 207 si ile sinirli

Donanim detayina bir sey diyemem ama bu butce de temizi bulunabilirse ve tipini begenirseniz sedan olarak accent blue onerebilirim.

Ben 40-45 bin TL arasi bakmistim ama icime sinen bir blue bulamamistim. Limiti arttirip clio 4 te karar kildim.
    valla biraz araştırma yapınca herkes her arabadan şikayetçi bu da renkler ve zevkleri akla getiriyor. toyota diyosun herkes şikayetçi, honda diyosun öyle , renault diyosun aynı valla kafa tamamen karışık. bi 150-200 binimiz yokki 520 alıp binelim kıvranıp duruyoruz.

ayrıca kullananlar veya bilenler varsa belki limitimi biraz daha aşarak c4 1.6 thp exclusive, 1.6 vti comfort veya 1.6 ehdi exclusive alınır mı ? otomatik olması tercihim tabii ama motorlarla ilgili bir çok kötü şey yazılmış o kadar da iyi bilgi var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjantin38 -- 6 Eylül 2016; 15:44:26 >

JNG90 arkadasimiz c4 konusunda bana baya yardimci olmustu.
  • 2011-2015 arası Confort/Confort Plus C4 1.6 VTi Confort bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjantin38

@Alpha Centauri 2006 ve sonrası düşünebilirim çünkü modelli oldukça donanımdan veya konfordan bişeyler kaybediliyor gibi fiyata bakarsak.

@Mustang2007cruze içinde chevrolet turkiye den çıktı sıkıntı çekersin veya kasası ağır çekmiyor gibi şeyler duyduk ama sadece duyum bu konudaki yorumunuz nedir acaba?

308 lere bakabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.