Şimdi Ara

Max 450TL işlemci tavsiyesi/ pc kasıyor sorunu hala çözemedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işlemci kaç mhz de? oc yaparsan sorun olmaması lazım
  • İşlemcinin HD5850 ye darboğaz yapması gibi bir durum yok. Sizin ne derece performans kaybınızoluyor HD5850 den onu araştırın testlere bakarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

İşlemcinin HD5850 ye darboğaz yapması gibi bir durum yok. Sizin ne derece performans kaybınızoluyor HD5850 den onu araştırın testlere bakarak.

Bunu nasıl ve hangi programla test edebilirim? Benim anlamadığım şey böyle bir sistem AA ve AF açmaya yeterli değil mi ? Yani aslında bi sorun yok ve benim gözüm mü çok yükseklerde ? Buna birileri açıklık getirsin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

işlemci kaç mhz de? oc yaparsan sorun olmaması lazım

İşlemci 2.9 GHz de çalışıyor.. ve 550w nin yetmeyeceğini zannetmiyorum
  • Oc ye filan gerek yok. HD5850 review diye yazın google dan bakın oyunlardaki fps değerlerine. o çözünürlük ve yumuşatma ayarlarının aynısını yapın fps niz 5 filan düşükse sıkıntı yok ama aynı oyunda 50 almışsa testte siz 30 alıyorsanız sıkıntı var dmeektir.
  • Pc Mark 7 indiriyorum doğru program mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik13

Ben x4 620 ile gtx 570 kullanıyorum.Darboğaz şikayetim yok.
    Öncelikle güzel bir soğutucu alıp 3.5 ghz ve üzeri yapmaya bak.
    Bence sisteminde sıcaklık sorunu olabilir.Linx ve hwmonitor ü kullanarak işlemcinin sıcaklığını kontrol et.

Katılıyorum.O işlemci ile darboğaz olmaması gerekir.Eğer genede alıcam dersen 955 alıp birde sunbeam soğutucu al.@3.7 ghz keyfine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: TheViperadix

Pc Mark 7 indiriyorum doğru program mı ?
  • upupup.. benchmark karşılaştırması yapmak istiyorum.. internette biraz araştırma yaptım yalnız bu testler hep oyunlarla yapılmış.. bu oyunların benchmarklarını tek tek mi indirmem lazım yoksa hepsinin birden bulunduğu bi program var mı ? nasıl yapabilirim yardım lütfen
  • Phenom 970-980'i sakın alma derim.Onun yerine Phenom 955 alırsın aradaki farka iyi bir soğutucu alıp 4Ghz'de rahat rahat kullanırsın.Phenom 970-980'i 955'in overclock'lu modeli olarak düşünebilirsin.En mantıklı i5 2500k şu an Vatan Bilgisayar'da 440TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börü

Phenom 970-980'i sakın alma derim.Onun yerine Phenom 955 alırsın aradaki farka iyi bir soğutucu alıp 4Ghz'de rahat rahat kullanırsın.Phenom 970-980'i 955'in overclock'lu modeli olarak düşünebilirsin.En mantıklı i5 2500k şu an Vatan Bilgisayar'da 440TL.

AMD anakarta İntel işlemci ? en mantıklısı ? ...
    Ama diğer söylediğinde haklısın 955 en iyisi..

Birde şu anki sorun Benchmark lar ve karşılaştırmaları... 3D mark 06 ve 3D mark 11 indiriyorum şu anda.. Yalnız sormak istediğim birşey daha var bu web sitelerinde yer alan Benchmark sonuçlarında, ekran kartının takılı olduğu sistemin önemi çok fazla var mı ? Mesela benim bilgisayarım ortalama düzeyde ama adamlar ekran kartı tam performans çalışsın diye çok iyi sisteme takıyorlardır.. bu olabilir mi ? İçime kurt düştü de ..

• Ekran kartı testlerinin çoğu en yüksek ayarlarda yapılır zaten, ekran kartının gücü anlaşılsın diye.

3DMark yapman doğru olmaz, işlemciden büyük oranda etkileniyor. Doğru sonuçlar için oyun yüklemelisin.
  • Amd hız asırtılmis işlemcisi pehenom 3.7 işlemcisi varken düsük hızda çalisan işlemci alıp anakartına ve remlere hizasirtma yapıp ısı vb sorunlarla ve ek sogutucu masrafı ile ugraşıcaksın burasıda var hız asirtma yapılan pcde donanım ömrü kısa olur seçim senin para senin ben fikrimi söyledim
  • Arkadaşlar sorunun kaynağı bu olabilir mi ? Bende 2 x 2 GB Patriot Viper II 1600 MHZ ram var fakat bu ramler 533 MHZ de çalışıyor gibi duruyor.. Yoksa ben mi yanılıyorum bir bakar mısınız ?

Max 450TL işlemci tavsiyesi/ pc kasıyor sorunu hala çözemedim
  • Güzel bir soğutucu alıp basın ocyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Güzel bir soğutucu alıp basın ocyi.

Kardeş OC taraftarı değilim ekran kartı hafif ocli zaten şu an.. ama harici soğutucu takıp oc falan sevmiyorum.. Bana asıl gerekli olan bilgi bu RAM ler düzgün çalışıyor mu ?
  • Arkadaşlar biri kesin birşey söyleyebilir mi ? 3D mark 06'dan test ettim bilgisayarı, bilgisayar normalden yavaş çalışıyor gibi birşeyler dedi.. Ve şu an aklım RAMlere ve PSUya takıldı... 1600 lük Ram neden 533 gösteriyor ve 550w yeterli mi ? Biri yardım etsin
  • dual çalıştığı için cpuz de yarısını gösteriyor yani rem frekansın 1066 şu anda ,anakart default olarak remin frekansını 1066 ya çekmiş biostan 1600 mhz e çekmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferizm

dual çalıştığı için cpuz de yarısını gösteriyor yani rem frekansın 1066 şu anda ,anakart default olarak remin frekansını 1066 ya çekmiş biostan 1600 mhz e çekmelisin

1600e çektim manuel olarak şu an 677 de çalışıyor
  • Hangi Oyunlarda Kasma Oluyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.