Bildirim
max 500-600 tl tablet önerir misiniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Konu hala güncel arkadaşlar. Yakın zamanda alacağım lütfen yardım edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar şu iki ürün arasında kaldım diyebilirim. IPS ekran daha iyi diyorlar ama asus da IPS ekran var ama hangi anlamda daha iyi ? Sizce hangisini alayım ?
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-z380c-intel-atom-x3-c3200-12ghz-2gb-ram-16-gb-disk-8-cam-and50.html?srt=UP#genel-bakis
http://www.teknosa.com/urunler/125044395/samsung-galaxy-tab-4-sm-t230-7-0-siyah-wifi-tablet#product-features
-
Merhaba benim kullandığım ve garantisi halen devam eden tabletim var. Samsung Galaxy tab 4 10.1 t532 modeli
1,5 yıla yakın garantisi devam ediyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de max. 600 liraya tablet arıyorum.Android' de oyunları sd karta kurabiliyormuyuz ? Eğer kuramıyorsak tabletin kendi 8 gb hafızası sıkıntı yaratır mı ? -
IPS ekranlarda aynı miktardaki çözünürlükte daha güzel görünür ekran. Daha canlıdır ve pikseller muadiline göre daha az seçilir. Ben IPS'ten LCD'ye geçtim, daha yüksek çözünürlüklü olmasına rağmen LCD ekran renkleri beni rahatsız etti. Canlılık yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: chengineer
IPS ekranlarda aynı miktardaki çözünürlükte daha güzel görünür ekran. Daha canlıdır ve pikseller muadiline göre daha az seçilir. Ben IPS'ten LCD'ye geçtim, daha yüksek çözünürlüklü olmasına rağmen LCD ekran renkleri beni rahatsız etti. Canlılık yok.
Peki ipad mini 2 nasıldır ? Bilginiz varmı görüntü açısından ? İphone larla aynımıdır ?
Hocam ben aynı zamanda ipad mini 2 kullanıyorum.Eğer 800 tl üzerine çıkma imkanınız varsa kesinlikle ipad alın.O saydığınız tabletler ile ipad mini 2 arasında ekran yönünden dağlar kadar fark var.ipad yüksek çözünürlüklü retina ekran kullanıyor.Bu bile yeterli bir sebep..
quote:
Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör
Hocam ben aynı zamanda ipad mini 2 kullanıyorum.Eğer 800 tl üzerine çıkma imkanınız varsa kesinlikle ipad alın.O saydığınız tabletler ile ipad mini 2 arasında ekran yönünden dağlar kadar fark var.ipad yüksek çözünürlüklü retina ekran kullanıyor.Bu bile yeterli bir sebep..
Almışken biraz daha iyisi olsun diyip ipad mini 2 alıcam galiba. Androidlerden baya soğumuştum eskiden. Hala kanım ısınmadı. Teşekkürler yardımların için. -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X