Bildirim
Max 500 TL Androidli telefon önerileriniz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
100 lira daha koyup samsung ace almamı önerir misiniz? 600 liraya?
http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-sam_gt-s5830okitur-s5830i-galaxy-ace-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=52649 -
Samsung Galaxy Gio s5660
www.teknolojiankara.com/Products-URUN2080046-samsung-s5660-gio-bar-32mp-bluetooth-radyo-mp3-3g-wi-fi-dokunmatik-android-distrib220t214r.html
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jturcoman
100 lira daha koyup samsung ace almamı önerir misiniz? 600 liraya?
http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-sam_gt-s5830okitur-s5830i-galaxy-ace-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=52649
Samsung Galaxy Ace vasat bir telefon. Htc Wildfire S Teknosa da indirimde olması lazım, Huawei telefonlardada güzel modeller var inceleyebilirsin
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D'day -- 21 Temmuz 2012; 19:18:21 >
-
450 liraya media markttan samgung s5660 gio aldım. -
Galaxy gio pişman olmassın -
Motorola defy mini veya xperia mini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galaxy Gio -
Elimde Galaxy S i9003 var fakat telefon spot orjinal telefon hangi fabrikadan çıkıyorsa bu telefonda aynı yerden çıkıyor tek eksiği garantisi yok ben 2 aydır kullanıyorum hiç bi sıkıntısını görmedim 750 liraya aldım 550ye bırakırım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- ipro smart 2.4s
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- internetten telefon alınır mı
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video nasıl izlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X