Şimdi Ara

MAX 57 Bin TL'ye Dizel Hb Kilometresi 50nin altında araç önerisi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sizi neden bu kadar ilgilendirdi acaba 5 6 ay sonra arac almam? Yorum yapma ilgilenme olsun bitsin. Hem baskalarinada fikir edindiriyoruz burada. Gormemezlikten gelebilirdiniz. Yinede tesekkurler gorusunuz icin. 50 55 bin tl verip araba aliyoruz 6 degil 12 ay onceden arastirma yapsak yeridir diye dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim.

• myz1453 kullanıcısına yanıt
    Focus kullanmadim bilmiyorum sadece ford oldugu icin oyle yorumlamistm tskr ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaoo7

Sizi neden bu kadar ilgilendirdi acaba 5 6 ay sonra arac almam? Yorum yapma ilgilenme olsun bitsin. Hem baskalarinada fikir edindiriyoruz burada. Gormemezlikten gelebilirdiniz. Yinede tesekkurler gorusunuz icin. 50 55 bin tl verip araba aliyoruz 6 degil 12 ay onceden arastirma yapsak yeridir diye dusunuyorum.

Ben 1 senelik araştırıyorum kardeşlerim ne alınır hangisi sorunsuz vs. Focus u sürmenizi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 6 1.6 TDI
  • Golf 6 1.6 TDI Trendline ortalama 70-80 bin km de bulunabiliyor ama bir istisna ilan gördüm.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibindn-bakimli-degisensiz-kazasiz-boyasiz-orjinal-golf-1.6tdi-408149146/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • myz1453 kullanıcısına yanıt
    Aynn oyle focus surecegim insallah gorusleri bildiririm

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolgezer005 -- 9 Mart 2017; 17:53:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2012 50100 km de dizel otomatik c4 confort plus var ilgilenirseniz aracımı satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolgezer005 -- 9 Mart 2017; 17:54:42 >
  • kia ceed 1.6 crdi comfort malum sitede bulursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.