Şimdi Ara

MAX 57 Bin TL'ye Dizel Hb Kilometresi 50nin altında araç önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktada göründüğü üzere maximum 57bin tlye hangi dizel hatchback arabayı alırdınız. 1 2 tane sedan da seçeneklere girebilir.
    Şuanda kullandıgım araç 1.4 tdci fiesta titanium 2012. Siz olsanıza ne alırdınız. 2.eli ölü olmayan araçlar tercihimizdir. kilometresi 50bini geçmemiş olması modeli 2012'nin altında olmaması önemli.

• Astra j 1.3cdti alinabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus hb ile forda devam edin, bende style heçbek var memnunum.
  • Aracınızın sorunu yoksa, araç değişimini gerektirecek acil bir ihtiyaç yoksa devam etmenizi öneririm bir süre daha.

• O km de c hb bulamazsın i20 olabilir

• ayhand28 kullanıcısına yanıt
    1.3 olması beni korkutuyo açıkçası
  • özgürwilly kullanıcısına yanıt
    fordun motor ve yol sesi özellikle fiesta yordu beni. bu yüzden focus korkutuyo beni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Smartyy kullanıcısına yanıt
    Yazın sonuna dogru düşünüyorum zaten ve aracım 113bin kmde oldugu için değiştirmek istiyorum
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    i20 cam tavan çok kurcalıyor kafamı yalnız dizel kullanıcısı ile konusmak mumkn olmadı daha forumda yeni üyeyim 3-4 gündür fiestayı satıp i20 dizel almak yazmıstım ama hep benzinli kullanıcıları var dizelci denk gelmedi denk gelse sorucam motor sesi yol sesi motor çekişi tirim sesi hakknda bilgi alıcam da:malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaoo7

1.3 olması beni korkutuyo açıkçası

Kullandigin arabadan kotu degil performansi

• iyide değil ama :S memnun degilim zaten benımkınden 0-100 leri aynı nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaoo7 -- 8 Mart 2017; 19:46:45 >
  • C4 bakın

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. olabilir mantıklı. otomatik değildir inşallah diye açıklamaya felan baktım evet değilmiş :D otomatiği harbiden fazla yakıyor
  • quote:

i20 cam tavan çok kurcalıyor kafamı yalnız dizel kullanıcısı ile konusmak mumkn olmadı daha forumda yeni üyeyim 3-4 gündür fiestayı satıp i20 dizel almak yazmıstım ama hep benzinli kullanıcıları var dizelci denk gelmedi denk gelse sorucam motor sesi yol sesi motor çekişi tirim sesi hakknda bilgi alıcam da:malesef

Test sürüşü yap istersen motoru falan gayet yeterli

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu dusunuyorum bakalim hayirlisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen c4 1.6ehdi comfort plus

• aylardan mart yaz sonu araç bakılacakmış şimdiden soru sormanın ne gereği var. TAM 6 AY VAR. hele bi referandum olsun , millet önünü görsün , sen cebini gör , hele bi arabanı sat , paranı cebine koy ondan sonra istediğine bak. Burdaki insanları da boş yere yorma
  • quote:

fordun motor ve yol sesi özellikle fiesta yordu beni. bu yüzden focus korkutuyo beni.

Bence bir test sürüşü yapın yol sesi felan o kadar yok. Aynı araba bende de var. Yok bindiniz de böyle düşünüyorsanız o diyecek birşey yok. Gene derim ki o kadar yol sesi yok fokus 3 lerde

• myz1453 kullanıcısına yanıt
    Fiesta kullanmadım ama focus 3' de yol sesi filan bende hissetmedim. Aslında klasik ama kararsızsanız kiralayın kafanızdaki araçlardan birer ikişer gün, içinize sineni alın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.