Şimdi Ara

Max 600 TL'ye Islemci ve Mainboard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer Parçalar Mevcut Sadece Islemci ve Mainboard Lazım.

Max. 600 TL'ye alabileceğim fiyat/performans ve uyumluluk bakımından en iyi board ve işlemci hangileridir.

Not: Word Of Warcraft. Call Of Duty gibi oyunlar oynamaktayım ayrıca grafik tasarım işiyle uğraşıyorum. Yeri geldiğinde 50 Gb boyutundaki görseller üzerinde işlem yapmak durumunda kalıyorum.

Kendimce araştırma yaptım fakat incelediğim testlerin çoğu tutarsız.. Her yerde farklı sonuçlarla karşılaşıyorum. İşin ehli arkadaşlar tavsiyede bulunursa beni çok zahmetten kurtarırlar. Şimdiden Teşekkür Ederim.

• Çok teşekkürler.. F/P olarak biraz araştırdım ve linklediğiniz ürünleri aldım. Artık uzun bir süre donma ve ısınma sorunu yaşamam inşallah.. Yanlız elimde bulunan ekran kartı :

-INNO3D G210 1GB DDR2 128Bit DVI-HDMI PCI-E
    ve muhtemelen bu ikili ile uyumlu çalışmayacak.. Ati ekran kartı amd ile çok iyi diyorlar.. Inno3D ekran kartını satıp yerine Ati almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zleeplezz -- 4 Şubat 2011; 4:06:13 >
  • ekran karti icin hd6950 yi tercih edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

ekran karti icin hd6950 yi tercih edebilirsin

Özür dilerim yeni ekran kartı için ayırdığım bütçeyi belirtmedim. Her ne kadar en önem verdiğim bileşen olsada 650 TL bütçe ayırmam çok zor..
    Ekran kartına verebileceğim rakam en fazla 150-200 TL arasındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zleeplezz -- 3 Şubat 2011; 20:41:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zleeplezz

quote:

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

ekran karti icin hd6950 yi tercih edebilirsin

Özür dilerim yeni ekran kartı için ayırdığım bütçeyi belirtmedim. Her ne kadar en önem verdiğim bileşen olsada 650 TL bütçe ayırmam çok zor..
    Ekran kartına verebileceğim rakam en fazla 150-200 TL arasındadır.

300liraya fx380 al oyun oynamıyorsan..

profesyonel ekran kartı alırsanız render vs performansı çok iyi olur..
  • hd5750 ye bir bak ozaman
  • profesyonel e.kartı almanızı tavsiye ederim. oyun + çizim diyorsanız biraz paraya kıymak zorundasınız. ben sabırlıyım beklerim diyorsanız 5750 alabilirsiniz
  • öneriler için teşekkür terkardan..

Eski ekran kartını kullanmaya karar verdim ddr2 ekran kardım bu anakartla çalışır diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zleeplezz -- 4 Şubat 2011; 7:42:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.