1.2 Turbo 110 PS motor var o araçta, Atmosferik Egea 1.4'le arasında çok ciddi fark olur. |
Max. 650.000 TL B sınıfı araç önerisi ( POLO ALINDI ) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1.0 tsi 110 ps 1.2 tsi 90 ps değil miydi hocam ? Ben mi yanlış biliyorum acaba. Ayrıca bir süre 1.4 egea kullanma şansım olmuştu. Evet performans olarak kesinlikle ibiza ile kıyaslanmaz ama egea çok kötü de değildi açıkçası. Sürüş konforu ve özellikle de süspansiyon sessizliği olarak ibizadan üstündür diye tahmin ediyorum.
-
Egea 1.4, atmosferik olması sebebiyle şuan piyasadaki en kötü performanslı araçlardan. Ama tabi beklentiyle alakalı da bir durum, sizi mutlu edecekse alın.
-
Orası şüphesiz hocam. Gönül ister ki performanslı arabaları rahatlıkla alabilelim. Şahsım adına konuşuyorum.
-
-
Epey temiz duruyor araç hayırlı olsun
LPG tam uyumlu olsa benim de düşündüğüm bı kombinasyon 1.2 TSI polo ama maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür derim. Şirket aracı kullandığım ve araç fazlalığı olduğu için geçen hafta poloyu memleketim trabzona getirip otoparka çektim. İstanbul bostancı-trabzon arası tam tamına 100 km de ortalama 5 litre gösteriyordu. Ortalama hızım da 89 km idi. Bence benzinli bir araç için gayet iyi bir değer. Şehir içinde test etme şansım olmadı ne yazık ki.
-
Hayırlı olsun hocam. Ne kadara aldınız Poloyu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X