Şimdi Ara

MAX 6K SISTEM ÖNERİSİ MONITOR DAHIL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    araştırma yapacağım öneriniz için teşşekkür ederim.
  • Güzel dizmişsiniz.Eğer araştırdığınız sitelerden memnun kalmazsanız bu sistemi alabilirsiniz. Yükseltilebilir. Kolay gelsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • firig kullanıcısına yanıt
    teşekkürler konu başındaki arkadaş çok yardımcı oldu sağolsun..
  • kesinlikle 144hz monitor almalisin 60 hz devri kapandi artik

• ibond kullanıcısına yanıt
    144hz monitör için en az 2060 hatta 2070 ideal değil mi ? yani bütçemi aşar bu ekran kartları.
  • 1660ti yeterlidir 144 aldigina hic pisman olmazsin istanbuldaysan adeks ya da zocco gibi internet kafelere gidip 144hz'i 1060 ile test edebilirsin ya da 60 hz ile karsilastirabilirsin ama sundan eminim 144 hz aldigina asla pisman olmazsin

daha 10 günüm var acelem yok önerileri değerlendirecegim kocaeli de ikamet ediyorum bu arada
    144hz monitör öneri nedir varmıdır ?

https://www.incehesap.com/aoc-g2590px-gaming-monitor-fiyati-39880/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonegobükücü -- 6 Nisan 2019; 15:29:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1660ti iyi ama ve lakin ne olursa olsun 16 gb ram şatın şartı artık oyunlarda ne yap et rami 16 yap
  • www.amazon.com.tr
    23.6 ACER ED242QRAbidpx FHD AMD LED 4MS 144HZ FreeSync 250 Nits (HDMI, DVI, DP) Curved Gaming Siyah Monitör: Amazon.com.tr: Batı Teknoloji
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0792CYMCN/ref=asc_df_B0792CYMCN58839372/?creative=380333&creativeASIN=B0792CYMCN&linkCode=asn&tag=cimritr1-21

çok iyi değil mi ??

koyulan monitör 1ms 75 hz dir 1660ti için yeterlidir 144 hz fiyatı 1200 tl yüksek monitöre oc yapılıp 80 hz e akdar zorlanır zaten kart 144 fps vermiyor çogu oyunda
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    amazon linkteki monitör nasıl? rami en gec 2 -3 ay içinde tamamlayacağım ssd de ram den sonra ki ay

• fiyatı 144hz panel için iyi geldi 1100 iyi fiyat alınabilir
    neden ki lol cs go ve düşük ayar pubg de bile alamazmiyim

• lol cs goda alırsın 144 fps üstünü ama pub g ve güncel diger oyunlarda imkansız max verecegi fps 60-70 dir oda 8gb ram yüzüden 16 olsa 90 110 arası fps verir
    Santiago Santiago.youtube
    Ryzen 5 2600 paired with GTX 1660 ti - 20 Games Tested at 1080p - Enough for 60 fps? - Performance
    https://www.youtube.com/watch?v=1fU_a_zlGjY

Aslinda Benim demek istediğim ileride ekran kartı yükseltmesi yaptığımda hali hazirda bi 144hz monitörüm olsun.. sıkıntı yok rami sistemi aldıktan 1 ay sonra alırım ben zaten lol ve pubg ve pubg mobile oynuyorum genellikle.

• bende diyorumki doviz uçmadan yada samsungu yalandan sel basmadan 16 gb rami almanız yoksa tabiki 144hz daha iyi onda süphe yok ama ve lakin koydugum videodada gözüküyor zaten ne fps verdigi

70 80 arası ortalama fps geliyor cogu oyunda bazı istisna oyunlarda 100 110 arası degişiyor
    Anladım bide ben tn panel düşmanınıyım film izlemeyi de seviyorum ıps 75 hz free Sync 24 inc monitör olsa daha iyi olur sanki kullanım amacıma göre.
    sizin dediğinize gelince tamam 1660 ve 16 ram o zaman sonuçta profosyonel oyuncu değiliz değil mi

• 1660ti ve 16 gb ram daha iyi

ips yada va panel bakıcasınız
    okey o zaman 1660 ti ve 16 ram ssd yi sonraya bırakma amacım zaten mecbur hdd alacağım ilerde yedekleme için bir süre hdd ile idare edip yüksek belllekli nvme m2 ssd alacagim örneğin 5xx gb gibi.
    monitöre gelince yinede ips derim...

• hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.