Şimdi Ara

MAX 6K SISTEM ÖNERİSİ MONITOR DAHIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar yakın vade de 8 gb ram orta vadede yüksek kapasiteli nvme m2 ssd eklemesi uzun vadede de ekran kartı yükselmesi yapacağım ileriye yönelik olduğunu düşünüyorum sistemin sizin değerli goruslerini de almak isterim kullanım amacı : oyun/multimedya

www.hepsiburada.com
    Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1D3000C16 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/corsair-vengeance-lpx-8gb-3000mhz-ddr4-ram-cmk8gx4m1d3000c16-p-HBV00000BZJON?magaza=Aptek

www.hepsiburada.com
    AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-2600-3-9ghz-16mb-cache-soket-am4-islemci-p-HBV00000BFTI3?magaza=Hepsiburada

toplam : 6.077 TL

• çöp ryzende a320 anakart alınmaz

tek işlemci fiyatı iyi gerisi çöp
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    öneri bekliyorum

• sistemi görüntülemek için linke tıkla

hepsini ayrı ayrı koymadım tek yerden incehesaptan topladım ayrı ayrı daha ucuza getirebilrisiniz

Ekran gsync destekler mi nvidia destek sürümü getirmişti bildiğim kadarı ile çöp derken ekran kartı na dediniz sanırım :D
  • ekran freesnc destekli ama takılma önemli degil yakında nvdia tüm freesncg cihazlara gsync getiricek ve ekran kartı 590 dan daha güçlü ve 200 tl daha ucuz

yaptıgın sistemde çöp olan parçalar

ekran kartı fiyatı fayiş

anakart ryzende a320 anakart alınmaz
  • sırf gsync pahali olduğu için amd toplamak istedim.ama değmez bencede destek gelir monitörlere neyse peki o zaman işlemci 9400F yapsak madem freesync sistem olmayacak
  • i5 tavsiye etmiyorum ryzen ile aynı para ve i5 uzun vade işlemcisi degil suanda güncel oyunlar anormal derecede çekirdek ve tred istiyor bunu ryzen ile kurtarırsın ki ryzen e bu yıl ve diger yıl destek gelcek aynı anakarta 2 nesil daha işlemci çıkarıcak ve bios ve driver destegi alıcaksın intelde bu durum bu sene bitiyor yeni soket ve yeni işlemciler gelcek eger benim için problem degil param çok alırım diyorsan intelden şaşma ama bütçem yok ilerde bi işlemci degiştirir devam ederim diyorsan ryzenden şaşma
  • attığınız sistemi ben de önermem o fiyata rx 590 dan çok daha iyi 1660 ti li sistem toplanır.
    4800tl:
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, GTX1660TI 6GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
    https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/amd-ryzen-tm-5-2600-3-4ghz-gtx1660ti-6gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyun-bilgisayari.html

5000tl:
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Intel i5 9400F 2.9GHz, GTX1660TI 6GB, 8GB DDR4, 480GB SSD 600W Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
    https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/intel-coffee-lake-i5-8400-2-8ghz-gtx1660ti-6gb-8gb-ddr4-240gb-ssd-600w-oyun-bilgisayari.html

2. attığım sistemde işlemciyi 9400 e yükseltebilirsiniz illa intel olsun derseniz. ama ilk attığımı tavsiye ederim. kalan paraya güzel bi monitör bulunur.

Anladım 2600 o zaman size zahmet 2600 1660 ti 8 gb ram 1tb hdd toplarmısınız diğer 8 rami ve ssd yi sonra alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonegobükücü -- 6 Nisan 2019; 13:14:4 >
  • zaten topladıgım sistem mevcut ssd yi çıkar ekran kartına ver 1660ti koy siparisi ver

• dodofran D kullanıcısına yanıt
    teknobiyotgin kullandığı parçalar çok dandik be bide satış sonrası destek topa tutuluyor musteriler tarafından
    yine de teşekkür ederim...
    Peki öyleyse bide 550w ileride ekran kartı ve işlemci upgrade yapmama imkan verir mi
  • rtx 2080 tarzı bir erkan kartı yada üstü bir ekran kartı alırsanız yetersiz gelir ama

2060 2070 tarzı ekran kartlarını rahatça kullanabilirsiniz
    Peki teşekkür ederim bu sistemi toplayacagim teşekkür ederim 17. gibi bütçem musait olacak o zamana kadar inşallah artmaz indirim olur...
  • Parça alım daha pahalı oluyor genelde. Bence hazır sistem alın.
  • firig kullanıcısına yanıt
    anlatmak istediğim hazır sistemlerde kullanılan parçalar alt seviye benim için kalite ve satış sonrası destek önemli
  • İtopya hazır sistemlerinde hiç şikayet eden görmedim. Eğer almadıysanız itopyayı önerebilirim tabiki siz de araştırabilirsiniz siteleri. Parça parça alırken de düşük seviye parça seçiyorsunuz o yüzden hazır daha iyi olur sizin için.
    MAX 6K SISTEM ÖNERİSİ MONITOR DAHIL

ssd ve ram sonradan ekleyeceğim. olmuşmu sizce

bu sistemin akran ile uyum sağlaması için ekran kartını 1660 da alabilirim bu şekilde olursa 5600 TL oluyor yaklaşık 350 TL için ti almaya değermi sizce monitörde göz önünde bulundurulduğunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonegobükücü -- 6 Nisan 2019; 14:41:7 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.