Şimdi Ara

MAX 700-800 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum yaz geldi, 1 km uzaklığındaki işe gidebileceğim ve mesai dışında da spor niyetine kullanabileceğim maksimum 700-800 TL fiyatında bisiklet almak istiyorum. Yaşadığım ilçe yollarını düşününce dağ bisikleti daha iyi olacak diye düşünüyorum. Bir haftadır araştırıyorum, fakat hala ilk başladığım günkü gibiyim. Hangi marka ve hangi model bisiklet tavsiye edersiniz?????

• fadem kullanıcısına yanıt
    Salcano NG450 29V bakabilirsin
  • Yollar bozuk diye dağ bisikleti alınmaz. En az hybrid düşün bence. Dikkatli sürerim dersen yol bile olabilir.
  • Salcano ng 650 hd aldım, 5 gündür biniyorum. Çok memnun kaldım, binen herkesin de hoşuna gitti. Artık full bisiklet üstündeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fadem

Salcano ng 650 hd aldım, 5 gündür biniyorum. Çok memnun kaldım, binen herkesin de hoşuna gitti. Artık full bisiklet üstündeyim :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ne kadara maal oldu, nerden aldınız paylaşırsanız bilgi edinecek arkadaşlarımız olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manisa'nın bi ilçesinde oturuyom, Bayisinden aldım. Nette 790 civarıydı ama 620ye aldım. Tabi buna boynuz, suluk, çanta, çamurluk almak istiyorum. Ayna da düşünüom ama kararsızım ayna konusunda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.