Şimdi Ara

Max 7000 TL programlama ve grafik için laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayar mühendisliği okuyorum ve hobi olarak photoshopla uğraşıyorum profesyonel logo yarışmalarına katılacağım beni en az 7-8 yıl götürebilecek mümkünse 9. nesil h işlemcili sürekli yanımda taşıdığım için 2,5 kg altı ve ekranı kaliteli bir laptop arıyorum çok oyun aramam arada mortal kombat x ve gta v girerim ama çok da önemli değil

aklımda şuan msi gf63 modeli var 1,8 kg ve 9750h işlemcili olması beni cezbetti fakat %45 ntsc ekranlı olması photoshop konusunda ben de şüphe uyandırıyor ntsc oranı çok fark eder mi? Fikir ve önerilerinizi bekliyorum

• ideapad L340 bakabilirsin 1650 gtx i7 9th 6000-7000 tl arası değişiyor
  • mezmez kullanıcısına yanıt
    hocam yukarıda attığım msi indirimdeyken 6750ye düşmüştü onun 7 bin ve altına düşmesini beklemek daha mantıklı değil mi? sonuçta sürekli yanımda taşıyacağım ve sadece 1,8 kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macella -- 7 Ağustos 2019; 17:50:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macella kullanıcısına yanıt
    GF ısınıyor diyorlardı , GL modellerine bakabilirsin pek bir şey söyleyemeyeceğim daha iyi bilen birisi cevaplasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezmez kullanıcısına yanıt
    hocam bu modelin 3 farklı test videosunu izledim oyun oynarken sıcaklık 80 derecenin üzerine çıkmıyor bu fiyat bandında ucuz oyun bilgisayarlarının geneli bu civarda ısınıyor tek fanlı olduğu için gayet normal buldum zaten sürekli klimalı ortamdayım ve çok oyun oynamayacağım yorumlarınız için teşekkürler
  • Macella kullanıcısına yanıt
    En azından gf75 serisini kovalamanı çok daha mantıklı olacaktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackHeart89 kullanıcısına yanıt
    hocam öneriniz için teşekkürler fakat gf 75 çift fanlı olmasına karşın 17 inch ve biraz daha ağır benim için ufak ve hafif olması daha ön planda tek fanlı bir pcde işimi görecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macella -- 8 Ağustos 2019; 14:9:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.