Şimdi Ara

max. 750 tl modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar internetimde ara ara kopma oluyor tt a defalarca arıza kaydı actım bına ıcı kablo ethernet kablosu veya modem sıkıntılıdır dıyorlar yanı onlarda sorun yokmus

bına ıcı kabloyu cat6 kablo ıle degıstırdım sorun ıhtımalı sıfır telekomun kablosundan modem e tek parca eksız gelıyor artık kablo

ethernet kablosu aldım kopmalar devam edıyor

sadece modem kaldı degıstırılmedık modem cok fazla ısınıyor yaklasık 7 yıllık (AİRTES 5750 MODELİ)

bu yuzden benden yana tek sıkıntı yaratacak ıhtımal modem kaldı yenı modem almak ıstıyorum

pc baglantıyı kablolu kullanıyorum cep telefonları ve tv de kablosuz kullanıyorum

max 750 tl civarı vdsl modem tavsiyelerinizi beklıyorum.

kullandıgım internet hızı 35mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PerfectWind -- 13 Nisan 2022; 21:54:28 >

• bende zyxel VMG8924-B10A var gayet iyi, o yüzden şunun da iyi olacağını varsayıyorum.

www.hepsiburada.com
    Zyxel VMG3625-T50B AC1200Mbps Vdsl/adsl Fiber Modem/router Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/zyxel-vmg3625-t50b-ac1200mbps-vdsl-adsl-fiber-modem-router-p-HBV00000YHRD0
  • Çift bant modem tavsiye ederim, yani 2,4 ve 5 Ghz desteği olmasına özellikle dikkat edilmesi taraftarıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fade to Black kullanıcısına yanıt
    Bazı yorumlarda bu modelde kopmalar oldugu yazılmış alan kişilerce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende Zyxel VMG3625-T50B var, 35/6 Mbps gıbırnette kullanıyorum. SNR değerim 17-20 db civarında olduğundan kopma yaşamıyorum. Elimde uygun cihaz olmadığı için 5 ghz'ini test edemedim, ama forumdaki konusuna bakarsanız 5 ghz tarafı biraz nazlı.

SNR ayarlamaya izin veren Keneetic Extra DSL (2.elden) bakabilirsiniz. 5 ghz tarafında daha stabil bir modem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX.800 TL TELEFON TAVSİYE ACİL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.