Şimdi Ara

Max 800 tl ye alınabilecek en iyi telefon !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba DH ailesi öğrenciyim ve max 800 TL bütçem var.Telefon almayı düşünüyorum.Önerilerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun...

Aklıma takılanlar

lg optimus 4x HD bütçeyi aşıyor ama
    general mobile discovery
    sony xperia l

yada

2. el temiz s3 mü alsam

Lütfen yardımcı olur musunuz...

• 1.300 fiyatına kadar en iyi telefon general mobile discovery diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberistan

1.300 fiyatına kadar en iyi telefon general mobile discovery diye düşünüyorum

discovery çok iyi desen falan anlardımda 1300 nedir yaa en başta lg g2 1200 e bile bulunuyor hatta o değil xperia sp 800 850 tl ye bulunuyor sp bile discoveryden çok daha iyidir ama şunu söyleseniz bişey söyleyemezdim 650-700 tl ye kadar en iyi telefon ama uzatmaya gerek yok kısacası size katılmıyorum...
  • Optimus 4x alacağınıza performans açısından discovery alın her ikisini de kullanan birisi olarak bunu diyebilirim.
  • Nexus 4? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaick

Nexus 4? :)
    O fiyata en iyi telefon discovery'dir.
  • quote:

Kardeş yanlış anlamada G2 Nexus 5 Z1C Sp Lg G Pro Lite sayayımmı daha :)

Edit:Xperia Sp al en iysi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1.300 de aşırı kaçmış be paşam ? 800-900 desen anlarızda bu kadarıda fazla
  • 830a xperia sp,discoveryi falan tokatlar,saglam ve acamayacagi oyun yok,bataryada mis gibi
  • babacan_07 kullanıcısına yanıt
    bu listedikleri alacağına moto g al derim s3le kafa kafaya donanım olarak diğer cihazların ise kaç gömlek üstü ve en güncel cihaz güncellemeler devam edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacan_07

Merhaba DH ailesi öğrenciyim ve max 800 TL bütçem var.Telefon almayı düşünüyorum.Önerilerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun...

Aklıma takılanlar

general mobile discovery
    sony xperia l

yada

2. el temiz s3 mü alsam

2. el alma derim ben :D Kardeş 850 Tlye Sony Xperia L alabilirsin Özelliklerine bakınca s3mini ile aynı gibi görünüyor. Fakat işlemci olarak krait işlemcisi var xperia l nin kıyaslanacağı en soon telefon s3 mini :D Akıllıysan xperia l al bence. Ben aldım.Çok memnunum ve galaxy teknolojisinden daha gelişmiş :)) Birde aman diyeyim General Mobile kesinlikle alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: motor123head

quote:

Orijinalden alıntı: babacan_07

Merhaba DH ailesi öğrenciyim ve max 800 TL bütçem var.Telefon almayı düşünüyorum.Önerilerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun...

Aklıma takılanlar

general mobile discovery
    sony xperia l

yada

2. el temiz s3 mü alsam

2. el alma derim ben :D Kardeş 850 Tlye Sony Xperia L alabilirsin Özelliklerine bakınca s3mini ile aynı gibi görünüyor. Fakat işlemci olarak krait işlemcisi var xperia l nin kıyaslanacağı en soon telefon s3 mini :D Akıllıysan xperia l al bence. Ben aldım.Çok memnunum ve galaxy teknolojisinden daha gelişmiş :)) Birde aman diyeyim General Mobile kesinlikle alma
    Özür dilerim okul dersler yüzünden daha yeni girme fırsatı bulabildim.Önerileriniz için teşekkür ederim.General Mobile Discovery cazip geliyordu ama yok şarj soketi sorunu yok o sorunu bu sorunu telefona karşı bir ön yargı oluşturdu bende ister istemez.Sony xperia sp hoşuma gitti xperia sp ile motorola g arasında kaldım.

Kıyasladan baktığımda motorola g 700 xperia sp 833 civarı ama işlemci çekirdek ekran hafıza bakımından motorola daha iyi.Motorola g mi alsam acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babacan_07 -- 13 Mayıs 2014; 23:12:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaick

Nexus 4? :)

hocam nexus 4 fiyatı 1.200 tl :) almayı isterdim ama kurtarmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanc64

quote:

discovery çok iyi desen falan anlardımda 1300 nedir yaa en başta lg g2 1200 e bile bulunuyor hatta o değil xperia sp 800 850 tl ye bulunuyor sp bile discoveryden çok daha iyidir ama şunu söyleseniz bişey söyleyemezdim 650-700 tl ye kadar en iyi telefon ama uzatmaya gerek yok kısacası size katılmıyorum...

1200'e bulunan G2'ler paralel , SP'lerde öyle.

800-900 civarına L90 , Moto G , SP alınabilir.
  • Xperia SP
  • Moto G özellik bakımından iyi görünebilir fakat uzun yıllar götürmez, SP dayanıklıdır.
  • moto g ye bir bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa Esmeralda

moto g ye bir bakın
    General Mobile Discovery al her türlü kullanımı rahat.
    özellikleride iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivazing

General Mobile Discovery al her türlü kullanımı rahat.
    özellikleride iyi.

Alıntıları Göster
    moto g veya sp
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

moto g veya sp

Alıntıları Göster
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-sp-c5303-cep-telefonu-113862305?keyword=&gclid=CKL3qbT7qb4CFSEcwwodpYkA6w&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0#product-information

bunu almayı düşünüyorum fiyatı tam bütçeye uyuyor ne diyorsunuz sizce aliyim mi kaçak falan çıkmaz değil mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.