Şimdi Ara

Max. 850 TL tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 850 liraya kadar bütçem mevcut. 770 TL ye S3 mini almayı düşünüyorum sizce fiyat/performans olarak iyi midir ya da bu fiyatlara hangi telefonu tavsiye edersiniz ?

• S3Mini uygun olabilir gerçekten. Alternatif olarak Xperia P bakmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

S3Mini uygun olabilir gerçekten. Alternatif olarak Xperia P bakmanızı öneririm

Xperia P bütçemi aşıyor açıkçası. Motorola RAZR XT910 850 TL'ye satılıyor fiyatıyla dikkatimi çekti. Hangisi tercih edilir ?
  • Razr veya P
  • s.e xperia arc s
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormMakeR

850 liraya kadar bütçem mevcut. 770 TL ye S3 mini almayı düşünüyorum sizce fiyat/performans olarak iyi midir ya da bu fiyatlara hangi telefonu tavsiye edersiniz ?

Hocam hangi siteden baktın s3 miniyi?
  • quote:

quote:

Xperia P bütçemi aşıyor açıkçası. Motorola RAZR XT910 850 TL'ye satılıyor fiyatıyla dikkatimi çekti. Hangisi tercih edilir ?

770Tlye bulduğunuz s3mini paralel ithalat sanırım. Normalde en ucuz s3mini 867tl gözüküyor. S3mini ile razr arasında kaldıysanız razr tercih edilebilir açıkcası. Fakat yazılım güncellemeleri açısından sıkıntılı diye biliyorum motorolayı.
  • quote:

quote:

quote:

770Tlye bulduğunuz s3mini paralel ithalat sanırım. Normalde en ucuz s3mini 867tl gözüküyor. S3mini ile razr arasında kaldıysanız razr tercih edilebilir açıkcası. Fakat yazılım güncellemeleri açısından sıkıntılı diye biliyorum motorolayı.

Evet s3 mini ithalat ürün. Razr jelly bean güncellemesinin Türkiye'de belli olmamasından dolayı tereddütte kaldım.

• s3 mini veya 1000 tlye cikip nexus alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia p
  • s3 mini.
  • Bende s3 mini ve xperia p arasında kaldım. ancak xperia p piyasada bulamadım. nerelerden bakabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonzalez45

Bende s3 mini ve xperia p arasında kaldım. ancak xperia p piyasada bulamadım. nerelerden bakabilirim?

hizlial. com da var sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.