Şimdi Ara

Max 95 bin bütçe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sorunsuzluk açısından hangisine güveniyorsanız onu alın

s60 c180 320 hangisi daha çok güven veriyorsa

• c180i yakıttan dolayı eledim a5 çok eski ve coupe eledim s60 olabilirde boş ağırlığı çok fazla (1600 kg) kafamda deli sorular
  • bence 320d bakmalısın
  • 2012 C180 kompresör motor alırsanız LPG ile yakıtı 25-30 krş arası çok rahat baya rahat kullanarak gezebilirsiniz... Mersoya LPG olur mu demeyin bugün Dizel arabalara fazladan parayı babasının hayrına vermiyor km başına krş az olsun diye veriyor...

Benim bi diğer önerim ise Hyundai Tucson Elite veya Plus olur LPG kitine göre 25-35 krş arası yakıtı var gayet makul
  • Bu bütçe kritik. Premium adam akıllı bir şey bulmak zor. Sıfır km desen fiyatları belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şuan lpg li civic var 350 km de bir petrole girmekten sıkıldım o yüzden dizel tercihim yine en iyi tercih 2011 184 hp 320d adam akıllı gerçekten zor premium

• 5yasinda 320 alana kadar gidip s60 alin,performansı yetmezse modulle 140 150hp ye çıkarırsınız

• 320d 2.0 motor s60 1.6 motor olmasına rağmen s60 daha ağır ve 0-100 ü 12saniye hantal kalıyor

• E90 320d keyifli bir araç. İstanbul içinde 8.5 litre ile geziyorum. Ş.arası 4.0 litre mümkün ama kasmaya gerek yok zira kasmasanızda ş.arası yakmıyor. 0-100 8 sn altında. Kronik sorun yok.
    Düşünmeye gerek yok. İlanları kovalayın bütçenize uygun araçlar düşüyor. Mutlaka yeni konsol olanlara bakmanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.