Şimdi Ara

Max 95 bin bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az yakan benzinli otomatik yada dizel Otomatik 2011 model 320d düşünüyorum sizce alternatif ne olabilir Max 95 bin bütçeyle

• Ford Focus'un 1.5 dizel otomatiğinin full versiyonu 95 bin lira bunun yanında Golflerin dizel otomatiği de 95-100 civarı bunları düşünebilirsiniz.
  • Volvo s60 , Mercedes C180 iyi bir tercih olabilir. Bunlar dışında düşük km 1.6 cdti cosmo insignia ya da yakıtı sıkıntı olmayacaksa 1.5 mondeo da tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s 2000 -- 28 Nisan 2016; 21:00:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s 2000

Volvo s60 , Mercedes C180 iyi bir tercih olabilir. Bunlar dışında düşük km 1.6 cdti cosmo insignia ya da yakıtı sıkıntı olmayacaksa 1.5 mondeo da tercih edilebilir.
     Max 95 bin bütçe
  • Presz P kullanıcısına yanıt
    Ford pek dusunmuyorum yinede tesekkur ederim
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Şuan civic var 2013 golf almak istiyorum diyorum bu araba satılır golf mu alınır diyorlar kafamı karıştırıyor golf
  • s 2000 kullanıcısına yanıt
    C180 mantıklı ınsıgnıa durum km cok var bİ sıkıntı mı var acaba
  • Audi a5 de bakabilirsiniz
  • Deorro4 kullanıcısına yanıt
    Baktımda biraz asıyor butceyı
  • yuxexesahmet kullanıcısına yanıt
    1 ay once ben de araba arayisina girdim. Benim fikrim ; her ne kadar 3.20d muthis bir arac olsa da f30 kasanin cazibesi bende ayri bir yerde. 2014 3.16 belki daha dusuk modelli 3.20i fikriyle yola ciktim. Sifir 1.16d otomatik icin pazarlik da yaptim. Hepsini inceledim (her alici gibi kendimce ihtiyaclarimi belirledim, hesabimi yaptim. Isteklerimi , alabileceklerimi kafamdaki terazinin kefelerine koydum)
    Sonuc: eve v40 d2 alarak dondum
    Bence o butceye opel vw gibi markalar bakmayin bmw mercedes audi premium uclusunden biri olsun verdiginiz paraya degsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neiss

1 ay once ben de araba arayisina girdim. Benim fikrim ; her ne kadar 3.20d muthis bir arac olsa da f30 kasanin cazibesi bende ayri bir yerde. 2014 3.16 belki daha dusuk modelli 3.20i fikriyle yola ciktim. Sifir 1.16d otomatik icin pazarlik da yaptim. Hepsini inceledim (her alici gibi kendimce ihtiyaclarimi belirledim, hesabimi yaptim. Isteklerimi , alabileceklerimi kafamdaki terazinin kefelerine koydum)
    Sonuc: eve v40 d2 alarak dondum
    c180 alternatif a serisi ile 1 serisi. 95 bin gibi rakamlar forda vw ye hyundai ye nasıl verilir bilmem. en son seçenekde a3 sedan değerlendirilir. 50 bin üstünü premium markalar dışında vermeye mantığım basmıyor.
  • Memnun musunuz peki daha onceki arabanız neydi bi kıyas yapsak
  • 1.4 tsı +otm yeni kasa comfortline passat
  • Adam Bmw demiş millet Ford, Golf önermiş. C serisi ve S60, hatta C serisi ağır basar.
  • Deorro4 kullanıcısına yanıt
    Bende Öyle dusunmuyorum 320d 116i a3 sedan suan on planda
  • Yakıt Önemli 20 bin km yapıyorum enaz benzınlıler son tercih kaliteli arabayada binmek istiyorum mtv de ulkemizde malum kafa karışık
  • 3.20 d al gitsin. Senin yerinde olsam 1 dk dusunmem 3.20 d kovalardım.
  • Bütçe 2011 e yetiyor temiz bulmak zor inş bulurum
    O zaman iç mekan genişliği, 2. el piyasası gibi durumlar önemli değilse belirlediğiniz aralıkta az kullanılmış bir s60 bulabilirsiniz. Gayet kaliteli ve güvenli bir araç. Showroomda görüp daha rahat karar verebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.