Şimdi Ara

MAX BÜTÇE 1300 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, 1300 tl yi geçmemek koşuluyla bir telefon almak istiyorum. Kamerası, ses - görüntü kalitesi ve hızı iyi olması yeterli. LG G2- LG G3- DİSCOVERY ELİTE - SONY Z2 modelleri ilk gözüme çarpanlar oldu. Önerilerinizi bekliyorum

• G2 32 GB
  • Ezbere konuşup duruyorsunuz. G2 de ekran sararması aşırı ısınma gibi sorunlar var.

HTC One E8 1500'den satılıyor şuanda indirim kuponları ile 1300 e bulunabilir bence
  • Bende var hiç öyle bir sorun yok cihazı karalamak için yazın anca
  • cagri01 C kullanıcısına yanıt
    1500e htc e8 alabilirsin yada o kadar para çıkamıyorsan g3 al derim
  • Hocam benim tavsiyem Sony xperia z2
  • Saydiklariniz arasinda z2 onceliginiz olsun sonrada g2 bence,g2 de miyonda bir sorun cikar foruma gore bakarsak sorunsuz tek ama tek bir cihaz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Ama kararsızlık katsayım daha arttı şuan herkes farklı bir öneride bulunmuş 1500 lere çıkamıyorum malesef taş çatlasın 1300 tl bütçem var
  • g2'de yüksek performans gerektiren oyunları oynarsan ısınıp ekran sararıyo bu bir gerçek.
    Telefonu zorlamazsan sıkıntı olmuyor.
    HTC e8 1200 bandına indi düşünüyosan.
  • O seçenekler arasına Meizu MX4'ü de eklersen ona göre karar verirsen daha iyi olur. LG G3 iyi gibi aralarında. Z2 biraz geride kaldı gibi geliyor bana.
  • G2 32lik.1yili gecti 0 sikinti

• Yardımlarınız için teşekkürler. G3 32 GB almaya karar verdim ithalatçi garantili. Alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? Hangi siteden almamı önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri01

Yardımlarınız için teşekkürler. G3 32 GB almaya karar verdim ithalatçi garantili. Alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? Hangi siteden almamı önerirsiniz ?

Bizdeuygun yada istanbul bilisime bakin.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    bizdeuygun da daha uygun ve 24 ay Ritzy Teknik Servis garanti kapsamı altındadır yazıyor Ritzy hakkında bir bilginiz varmıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.