Şimdi Ara

Max. Bütçe 400 civari öğrenci yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana konuya yazdım fakat son cevaplara herhangi bir öneri gelmemiş.

Bi tıpçı kardeşiniz olarak fahiş fiyattaki kırtasiye ücretlerine tepki olarak yazıcı almaya karar verdim.

Kendi notlarımı yazdırıp fotokopi çektireceğim. Aylık falan kullanımını tahmin edemem o kadar.

Şöyle 400 lira civarında yazıcı + fotokopi ve kartuşu iyi giden bi yazıcı tavsiye ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• LityumBor kullanıcısına yanıt
    Canon Mx 395 veya MX455-475 modelleri sürekli beslemeye çok müsait olup ADF özelliğiyle işinizi görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LityumBor

Ana konuya yazdım fakat son cevaplara herhangi bir öneri gelmemiş.

Bi tıpçı kardeşiniz olarak fahiş fiyattaki kırtasiye ücretlerine tepki olarak yazıcı almaya karar verdim.

Kendi notlarımı yazdırıp fotokopi çektireceğim. Aylık falan kullanımını tahmin edemem o kadar.

Şöyle 400 lira civarında yazıcı + fotokopi ve kartuşu iyi giden bi yazıcı tavsiye ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

http://www.sanalpazar.com/Canon-Mg-2450-2550-fotokopi-Yazici-Tarayici__isp35933487

• Ev içi öğrenci kullanımı için:
    Wireless'lı,
    Faks özelliği olmayan,
    Yazıcı-tarayıcı-fotokopi özelliği bulunan,
    Önlü-arkalı baskı yapabilen,
    Renkli çıktı alabilen,
    Kartuşu tasarruflu kullanan,
    Mac OSX işletim sisteminde sorun çıkarmayacak ve önlü-arkalı baskı dahil her fonksiyonunu kullandırabilecek
    bir yazıcı arıyorum.

Şimdilik HP 3545 ve Canon Pixma MG4250 modelleri var bulduğum. Sizin başka öneriniz var mı? Bu ikisi arasında hangisini seçeyim?

Bütçe çok önemli değil. Yeter ki gereksiz özelliklere fazla para ödemeyelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.