Şimdi Ara

Max Payne 1 Türkçe Yama Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman önce bitirdiğim Max Payne 1’i geçen indirimlerde steamdan satın aldım. oyunceviri ekibinin hazırladığı Türkçe yamayı da kurdum. Ama oyunun açılış videosundan itibaren altyazı bulunmuyor. Ayarları da kurcaladım ama yok. Acaba ben mi bulamadım ? Yardım edebilir misiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Max Payne 1 Türkçe Yama Sorunu ve Çözümü

Max Payne 1, Rockstar Games tarafından geliştirilen ve sevilen bir aksiyon-macera oyunudur. Oyun, Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Ancak bazı oyuncular, Max Payne 1'in Türkçe dil desteği olmaması nedeniyle sorun yaşamaktadır.

Max Payne 1 Türkçe Yama

Bu sorunu çözmek için oyuncular "Max Payne 1 Türkçe Yama" arayışına girmektedir. İnternette birçok farklı Türkçe yama bulunmaktadır. Ancak bu yamaların tümü güvenilir değildir ve oyun dosyalarınıza zarar verebilir.

Max Payne 1 Türkçe Dublaj Yama

Oyunun Türkçe dil desteği olmaması sorununu çözmek için en güvenilir yöntem, Türkçe dublaj yamasını kullanmaktır. Türkçe dublaj yaması, oyunun tüm diyaloglarını ve ara sahnelerini Türkçe olarak seslendirmektedir. Bu sayede oyunu Türkçe olarak oynayabilir ve hikayeyi daha iyi anlayabilirsiniz.

Max Payne 1 Altyazı Açma

Bazı oyuncular ise Türkçe altyazı açarak oyunu oynamak istemektedir. Türkçe altyazı açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Oyunu başlatın.
    • Seçenekler menüsüne gidin.
    • Alt Yazılar seçeneğini etkinleştirin.

Max Payne 1 Türkçe TR Yama

Eğer Türkçe dublaj yaması bulmakta zorlanıyorsanız, Türkçe TR yamasını kullanabilirsiniz. Türkçe TR yaması, oyunun metinlerini Türkçe olarak çevirmektedir. Ancak bu yama, oyunun diyaloglarını ve ara sahnelerini Türkçe olarak seslendirmez.

Önemli Not:

• Türkçe yamaları kullanmadan önce oyununuzun orijinal yedeğini almanızı öneririz.
    • Türkçe yamaları güvenilir kaynaklardan indirin.
    • Türkçe yamaları kullanırken oyununuzda sorun yaşayabilirsiniz. Bu nedenle Türkçe yamaları kullanmadan önce oyununuzun yedeğini aldığınızdan emin olun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı sorun bende de var sinir oldum
  • Ara video dediğiniz resimlerse bende oldu bir daha deneyin derim. Onun dışında alt yazı oyunun kendisinde yok zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun içi altyazılardan bahsediyordum. Üzüldüm açıkçası olmamasına 😞

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle merhaba,konu üzerinden 3 seneye yakın bir zaman geçmesine rağmen ben bu sorunu çözemedim ve sonunda başardım.Hani oyuna girerken bir menü gibi küçük bir yer geliyorya,kurduğunuz zaman bakın altyazı yok ama şöyle yapcaksınız:

Choose Customized Game yazan yerde <none select> yazar oraya tıkla ve sadece oyunçeviri ise orada Max_Payne_TR yazar ona tıkla ve gir umarım yararlı olmuştur kendine iyi bak :)

• KSopera K kullanıcısına yanıt

sen varya sen....... bunu yaklaşık yarım senedir araştırdım ve bu kadar basit bir şey olabileceğini tahmin bile edemedim adamsınnnnnnnnnn <3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.