Şimdi Ara

Max Payne (2008)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
8.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler max payne belli olmuş mark wahlberg oynayacakmış.17 ekim 2008de abd de sinemalarda..poster falan bulamadım bulan olursa ekleyebilir..
    max payne için clive owen'ı istemiştik ama john moore amcamız böyle uygun görmüş.
    http://www.imdb.com/title/tt0467197/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hobaa!! Bunun oyunu da deliydi yaw...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Hobaa!! Bunun oyunu da deliydi yaw...
    iyiymiş ya daha çok var ama beklicez artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: taurnil

iyiymiş ya daha çok var ama beklicez artık

Alıntıları Göster
    Oyunları film yapmak moda oldu zaten.En son moda eski filmleri diriltip yeniden çekmekti.Şimdi moda bu.Cadillac & Dinosaurs un da oyunu çıksa bari.Güzel olurdu.Atari salonlarının vazgeçilmeziydi bir zamanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Midgardian

Oyunları film yapmak moda oldu zaten.En son moda eski filmleri diriltip yeniden çekmekti.Şimdi moda bu.Cadillac & Dinosaurs un da oyunu çıksa bari.Güzel olurdu.Atari salonlarının vazgeçilmeziydi bir zamanlar

Alıntıları Göster
    Oyununun bile o derece etkisinde kalmıştım işlenen konu mükemmel eğer güzel bir cekim olursa gişe rekorları kıracagına adım gibi eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: Caglar.1903

Oyununun bile o derece etkisinde kalmıştım işlenen konu mükemmel eğer güzel bir cekim olursa gişe rekorları kıracagına adım gibi eminim

Alıntıları Göster
    Max Payne için benim de adayım Clive Owen du ama işte yapımcılar
    Şu duruş tam max payne

http://f.freeblog.hu/f/i/l/filmbuzi/files/film2007/shoot-em-up-posters/shoot-em-up-clive-ower-poster.jpg

quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Biz ona Mustafalı derdik Cadillac & Dinosaurs demekten kolay olsa gerek
    Hatırladığım kadari ile çizgi filmi filan vardı yada ona benzer birşey
    Salonda rekor bendeydi yaklasık 5m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyhυn -- 18 Mart 2008; 0:08:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

Şu duruş tam max payne

http://f.freeblog.hu/f/i/l/filmbuzi/files/film2007/shoot-em-up-posters/shoot-em-up-clive-ower-poster.jpg

quote:

Alıntıları Göster
    Ben de Mustafa diyecektim ama yeni nesil belki duymamıştır diye o şekilde dedim ki google da arattığı zaman bulabilsin diye.Yanına parantezde eklemeyi unutmuşum

Bu arada Clive Owen ın geçen filmini izledim(geç oldu biraz) Shoot Em Up.Filmden sonra adama daha bi hayran oldum.Yani bir insan bu kadar iyi olabilir.Aksiyon filmiydi ama aynı zamanda çok ta eğlendirdi sağolsun.Bence bu filme giderdi.

• Acayip sabırsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ----F4----

Acayip sabırsızım
    Vay be, Max Payne diyince anılar canlandı hemen. Bir zamanlar herkes bu oyunu oynardı. Okulda bunu konuşuyorduk sadece...

Max Payne (2008) Max Payne 1

Max Payne (2008) 2

Max Payne (2008)

Ben giderim filme. Hasret gideririm. Hatta oyunu alıp oynayayım bi ara...

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

Vay be, Max Payne diyince anılar canlandı hemen. Bir zamanlar herkes bu oyunu oynardı. Okulda bunu konuşuyorduk sadece...

Max Payne (2008) Max Payne 1

Max Payne (2008) 2

Max Payne (2008)

Ben giderim filme. Hasret gideririm. Hatta oyunu alıp oynayayım bi ara...

Alıntıları Göster
    Süper bir oyundu gerçekten clive oven en sevdiğim aktörerden biri olmasına rahmen markda olur ...

Benim şahsi fikrim Clive dan yanaydı saç baş tip tam Max Paynelikti ...Olsun ölümüne izlerim yinede:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

Şu duruş tam max payne

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

Şu duruş tam max payne

quote:

bizde oyuna mustafa derdik hannaha da hatun derdik

• quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

Şu duruş tam max payne

quote:

bizde oyuna mustafa derdik hannaha da hatun derdik

Alıntıları Göster
    Doğru adamı seçmişler. Wahlberg den başkası gitmezdi bu role.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 18 Mart 2008; 10:58:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

Doğru adamı seçmişler. Wahlberg den başkası gitmezdi bu role.

Alıntıları Göster
    Thomas Jane olamaz mıydı? Sanki onun tipi falan daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Punisher'ı izleyenler Thomas Jane'in cuk diye oturacağını bilir zaten hocam. Ama Clive Owen kadar giden yok sanki bu röle. Max Payne'i epey çağrıştırıyor adam. Mark Wahlberg için tereddütlüyüm valla. Çok iyi aktör ama bütün hikayeyi kaldıracak kadar lider oyuncu vasfı yok gibi. Yine de bakacağız. Senelerdir bu oyunun filmi yapılsın istiyorum. Umarım Doom, Alone In The Dark, Hitman gibi muhteşem oyunların sinemaya uyarlanırken yaşadığımız fiyaskoyu bunda yaşamayız.

Max Payne (2008)

• quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

quote:

Punisher'ı izleyenler Thomas Jane'in cuk diye oturacağını bilir zaten hocam. Ama Clive Owen kadar giden yok sanki bu röle. Max Payne'i epey çağrıştırıyor adam. Mark Wahlberg için tereddütlüyüm valla. Çok iyi aktör ama bütün hikayeyi kaldıracak kadar lider oyuncu vasfı yok gibi. Yine de bakacağız. Senelerdir bu oyunun filmi yapılsın istiyorum. Umarım Doom, Alone In The Dark, Hitman gibi muhteşem oyunların sinemaya uyarlanırken yaşadığımız fiyaskoyu bunda yaşamayız.

Max Payne (2008)

Alıntıları Göster
    Hocam gideri geliri beni bağlamaz anlamam o kadarından ama hem konu olarak hem karakter olarak Thomas Jane - Punisher Max payne e daha çok benziyor gibi geldi. Thomas Jane in tipi de Max e çok daha fazla benziyor bana kalırsa. Yoksa Mark Whalberg nasıl oyun çıkarır, senaryo yu bünyesi kaldırabilir mi onu görücez.

• quote:

Hocam gideri geliri beni bağlamaz anlamam o kadarından ama hem konu olarak hem karakter olarak Thomas Jane - Punisher Max payne e daha çok benziyor gibi geldi. Thomas Jane in tipi de Max e çok daha fazla benziyor bana kalırsa. Yoksa Mark Whalberg nasıl oyun çıkarır, senaryo yu bünyesi kaldırabilir mi onu görücez.

Alıntıları Göster
    ya bn bunun oyununu oynarken tüylerim diken diken olurdu hele ilk oyunda karısının öldüğünü görünce flan böle insan bi kötü oluodu ya. nese sabırsızlıkla bekliorm ne günlerdi özledik valla

• Bence çok iyi bir seçim severim Mark Wahlberg'i hem filme bir artı katacaktır ismiyle
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

The Punisher'in etkisi ile onu seçmemiş olabilirler. Çünkü oradaki oyunculukta bi eksiklik vardı. Yoksa film çok daha başarılı olabilirdi. Dvd'si 2,90'a kadar düşmezdi en azından. Ne bileyim ben o adamı Max Payne olarak düşünemiyorum. Wahlberg ya da Clive Owen cuk otururlar bu role ama son filminden sonra Clive'ı seçerler diye bekliyordum. Wahlberg'te gayet sağlam bi oyuncu, bence adam gibi bi senaryo ve yönetmenle rahatça kotarır işi...

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

The Punisher'in etkisi ile onu seçmemiş olabilirler. Çünkü oradaki oyunculukta bi eksiklik vardı. Yoksa film çok daha başarılı olabilirdi. Dvd'si 2,90'a kadar düşmezdi en azından. Ne bileyim ben o adamı Max Payne olarak düşünemiyorum. Wahlberg ya da Clive Owen cuk otururlar bu role ama son filminden sonra Clive'ı seçerler diye bekliyordum. Wahlberg'te gayet sağlam bi oyuncu, bence adam gibi bi senaryo ve yönetmenle rahatça kotarır işi...

Alıntıları Göster
    Süper Yav Oyunuda GüzeLdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BatıkanÖĞÜT

Süper Yav Oyunuda GüzeLdi.

Alıntıları Göster
    Lisedeyken paso muhabbetleri dönerdi..Beni max payne e benzetirlerdi gaza gelip gidip bi de deri ceket almışlığımda vardır yani..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.