Şimdi Ara

Max Payne (2008) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
8.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Cadillac Dinasorus'taki Mustaf(ph)a'ya hastaydım la ben. 10 numara adamdı harbiden etrafında 1 dönüyordu tamam

Hocam, Mess daha iyiydi. Herif, Hulk Hogan'ı aratmayan cüssesiyle milletin üstüne yuvarlanıyodu paso. Havada takla atıp kabaetiyle kaç dinazorun beynini ezdiğimi Allah bilir:)
  • bu adam en iyi performansını The Departed ' da seri şekilde küfrederken gösterdi galiba
    Cliwe Owen Shoot em up la zaten max payne cilik oynamış, bunda da aynı rol olurdu
  • oyunu gibi güzel olur diyiyorum
  • ben hala anlamadım. dünyanın en klişe senaryosu değil mi bu? bir takım kötü adamlar polisin karısını ,kızını öldürürler, polis te kafayı kırar, bunların peşine düşer.
    bunun oyunu zevkli, filmi zevkli olmaz ki :)
    yani ulaaan alayınızın köküne kibrit suyu diye ateş etmesi zevkli, napayım ben her klasik holivud aksiyonundaki şeyleri izlemeyi?
    bunun filmi olsa izlesek sonra oyunu çıksa , obaa bu işte zevkli derdik.
  • şu sokağın kralları filminin afişini gördüm ve ahanda max payne dedim. sonra konusunu okudum divxplanetten. aynen şöyle :

Ludlow kendi dünyası ile sokaklar arasındaki uçurumu hayatı boyunca hiçbir zaman aşmak zorunda kalmamış kıdemli bir Los Angeles polisidir. Ancak karısını kaybettikten sonra hayatı keyifsiz, karanlık ve ölümcül bir hal alacaktır. Görev aldığı polis departmanında yozlaşmaları farkeden Ludlow, partnerinin ölümü ile ilgili dosyada araştırma yaparken, tüm hayatını adadığı ve kendisinin de içinde bulunduğu teşkilata başkaldırmak zorunda kalacak.
    Çevresinde bulunan herkesin güvenirliğini sorgulamaya başlayan Ludlow, farkında olmadan kendini bu aksiyon dolu maceranın içinde bulacaktır... Bir polisin gittikçe kontrolden çıkan bir dünyada savaşı...

Max Payne (2008)

• quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

şu sokağın kralları filminin afişini gördüm ve ahanda max payne dedim. sonra konusunu okudum divxplanetten. aynen şöyle :

Ludlow kendi dünyası ile sokaklar arasındaki uçurumu hayatı boyunca hiçbir zaman aşmak zorunda kalmamış kıdemli bir Los Angeles polisidir. Ancak karısını kaybettikten sonra hayatı keyifsiz, karanlık ve ölümcül bir hal alacaktır. Görev aldığı polis departmanında yozlaşmaları farkeden Ludlow, partnerinin ölümü ile ilgili dosyada araştırma yaparken, tüm hayatını adadığı ve kendisinin de içinde bulunduğu teşkilata başkaldırmak zorunda kalacak.
    Çevresinde bulunan herkesin güvenirliğini sorgulamaya başlayan Ludlow, farkında olmadan kendini bu aksiyon dolu maceranın içinde bulacaktır... Bir polisin gittikçe kontrolden çıkan bir dünyada savaşı...

Max Payne (2008)

ßu filmi ßugün ßende Gördüm mersin Forumda.. Sinemadaydım Cengiz Han'ı izLEdim

Keanu Reeves güzeL oynarda Mark Daha çok ßenziyo Gibi geLdi ßana

• Süper bi haber
  • quote:

Orjinalden alıntı: AXU

bu müthiş bi haber

ama bence teoman da oynayabilirdi.oldum olası çok benzetmişimdir

Max Payne (2008)

Max Payne (2008)

Max Payne (2008)

Max Payne (2008)

ne alaka ne oyundan anlarsın nede filmden kanki

zamanında ne oyundu bu yaw celeron 400 pcde max payne oynardık
    2. versiyonuda güzeldi

o filmin hakkını vercek tek isim var matrix tarzı yavaşlatlmış sahneleri olan bir oyundu ve tabikide keanu reeves çakdınmı neo

• fragmanı izledim çok güzel aksiyon sahneleri var ama filmde vampirlerde var oyunda böyle birşey yoktu yinede güzel bir yapıma benziyor
  • Film iyi guzel bir seye benziyorda o uçan yaratık ne alaka?

Oyunda böyle bir şey yoktu sanırım...
  • o uçan şey ne ya.benimde hatırladıgım kadarıyl aoyunda öyle bi şey yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

o uçan şey ne ya.benimde hatırladıgım kadarıyl aoyunda öyle bi şey yoktu

bu satanist bir herif vardı onla alakalı olmasın acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

o uçan şey ne ya.benimde hatırladıgım kadarıyl aoyunda öyle bi şey yoktu

İnşallah oyuna bağlı kalmışlardır.

evet bende öyle birşey hatırlamıyorum :S
  • Bence de oyundaki havayı en iyi yansıtacak ikili Sin City'nin yönetmeni Robert Rodriguez ve Clive Owen olurdu.Ama Max Payne'e nedensiz yakıştırdığım Adrien Broody var o da çok iyi giderdi.Neyse umarım oyndaki havayı yansıtabilirler.
  • Oyuna bağlı kalınırsa gidilecek bir film
  • Fragmandan da anlaşıldığığı gibi çok güzel bir film olacağına benziyor.

Sondaki yaratığı bende hatırlayamadım.
  • Clive Owen bence role daha çok yakışırdı.
  • Güzel haber.

Şu Max Payne'i Sedat Abi'ye çevirmeyin bari.Bu bölümde rahat bırakın.
  • ya arkadaşlar bence bu çok riskli bir film eğer max paynedeki oyunun tadını veremezlerse konusu sıradan bir aksiyon filmi olup kalır.
    yalnız Clive Owen cuk diye oturuyo.belki punisher da ki adam olabilirdi.
    bu aktör de müthiş ama babyface be abi max payne olabilir mi bu adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucyfeR -- 11 Temmuz 2008; 16:08:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.