Şimdi Ara

Max Payne 3 2009 yılı sonunda PS3'te (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Arda_1905

Bilgi icin tesekkürler ama bence GOWIII, FFX ve Uncharted 2 gibi oyunlarin ciktigi zaman cikarsa bu Max Payne... pek kar edeceklerini sanmiyorum acikcasi....

alakası yok, max payne i oynayıp bitiren ve beğenen herkes bu oyunu da alacaktır. öle oyun yokluğunda alınacak türden bi oyun değil.yani ilk ikisi öle değildi umarım bu daha da iyi olur.
    mesela en az uncharted kadar değerli benim için, hatta uncharted yokken max payne oynuyoduk
  • Sadece bu resim var

Max Payne 3 2009 yılı sonunda PS3'te
  • Karakterin son halini sevmedim sam fisher resmen.
  • off offf efsanedir max...2 yi bende bitmesin diye azar azar oynamıştım..bir fps de omlası gereken her şey vardı...oynanabilirlik..eğlence...grafik..her pc ye kur gık demez kasmaz..daha ne olsun?.castle wolf.ve max payne birer efsanedir benim için..
  • Efsane geri dönüyor ...
  • koleksiyonluk serinin 3.oyunu.
  • müthiş bi haber:O:):D:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Sadece bu resim var

Eyvahhh.. Zaten manyaktı iyice kafayı yemiş yazık..

• quote:

Orjinalden alıntı: CureShoot

quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Sadece bu resim var

Eyvahhh.. Zaten manyaktı iyice kafayı yemiş yazık..

ooo, neler olmus böyle bu adama...
    evet, biraz sam fisher, biraz Kratos gibi... Saclarını mı kazıtmıs?
    Mona'nın da ölümünden sonra iyice kafayı çizmiş heralde, gerci Mona ölmemiste olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

Bilgi icin tesekkürler ama bence GOWIII, FFX ve Uncharted 2 gibi oyunlarin ciktigi zaman cikarsa bu Max Payne... pek kar edeceklerini sanmiyorum acikcasi....

RE 5 içinde öle deniyordu ama gecen yanlsı hatırlamıyorsam 4 milyon sattıgını okumustum bi sitede :)

Max Payne nin ismi var abi ve filmide var ama ben daha izleyemedim :)

@şanışer hatırlar mısın PS3 demosu çıktığında herkes oyun patlayacak diyordu, yanılmıyorsam bir tek ikimiz bu oyunun ortalığı sallayacağını söylemiştik. Hatta bir arkadaş bir siz alır beraber coop yaparsınız demişti.
    Ben o zamanda demiştim RE5 ismi için bile milyonlar satar diye, oyunun kendi kalitesi de ayrı birşey.

Bu arada Max Payne'i ilk çıktığı dönemde oynamıştım, o zamanlar inanılmaz gelmişti, MP3'te en çok beklediğim oyunlar arasında, hiçbir oyunun MP3'ün satışını etkileyebileceğini sanmıyorum açıkçası. RE5'te yanılmadım bunda da yanılacağımı sanmıyorum.

Son olarak @frknmvo İngilizce'de büyük i yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 24 Mart 2009; 22:56:21 >

• evt abi RE 5 için çıkış tarihi cok yanlıs dıyn ve oyunu kotuleyn cok kısı vardı sımdı nerde onlar ben goremıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 24 Mart 2009; 22:59:48 >
  • RE5 serinin en kötü oyunu tabiki. Ortalama 85 scoru zor tutturdu zaten. Bu oyun iyiyse Dead Space nedir? 4 milyon diyede haber yok. ileride olur ama çokta önemi yok
  • bizim max baya yaşlanmış
  • Max'i de iyice kamyonculara benzetmişler.
  • RE5 kötüymüş, iyiymiş önemli değil. Kötü Score yapsa bile, hayranları var, ben alırım oynarım.
    Çünkü seviyorum. Max Payne 3 'te böyle. Zaten ilk iki oyun çok güzeldi. Herşeyden önce ben
    senaryoyu, müzikleri, atmosferi, Max Payne'nin kabuslarını, vb. begendim. Max Payne 3'te diger
    oyunlar gibi olacaktır. Hayranlara göre ise kesinlikle böyle olacaktır.

Bu yüzden diğer oyunlarla karşılaştırmak, bir Max Payne hayranı olan ben için, bir anlam ifade etmiyor.
    Tututacakmış, tutmayacakmış hiç önemli değil. Ben beğeneceksem, Max Payne hayranları beğenecekse
    gerisi boş...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.