Şimdi Ara

Max Payne 3 2009 yılı sonunda PS3'te

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TrGamer oyunseverler için bu güzide haberi son dakika olarak geçti...

Max Payne 3 geliyor!

Yıllardır beklediğimiz haber sonunda geldi. Rockstar Max Payne 3'ün PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanmakta olduğunu ve kış aylarında (2009 sonu) piyasada olacağını açıkladı.

Rockstar Vancouver tarafından hazırlanmakta olan yeni bölüm hakkında Rockstar'ın yönetici şefi Sam Houser: "Bu yeni oyunla birlike Max'in hayatında yeni bir bölüm açıyoruz. Daha yaşlı, hayatından bezmiş ve alaycı bir Max ile karşılaşacaksınız oyunda" diyor ve NYPD'den ayrıldıktan sonra hayatı kötüden betere doğru giden Max'in tek başına şiddet dolu şehirde gerçeği arama çabalarına tanık olacağımızı belirtiyor.

Bu senenin en büyük sürprizi olarak nitelendirebileceğimiz Max Payne 3'ün, Rockstar'ın elinde güzel bir dönüş yapacağını tahmin ediyoruz.

Kaynak:http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=15675

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1makarna1 -- 23 Mart 2009; 17:04:07 >

• SS yok mu ?
  • İşte gerçek efsane oyunlardan biri.
  • harika haber .
    teşekkürler
  • Güzel haber, umarım yakında video ve ss ler gösterilir...
  • Bu gün güzel haberler geliyor bakalım
  • rockstar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortland Andrus -- 23 Mart 2009; 16:13:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşte Budur,Hemde Rockstar Games Yapıyor Çok Güzel Olacağından Eminim...

Max Payne 3... !
  • İt's payneeeee!!!
    beklemedeyiz
  • 1 ve 2 yi cok eglenerk bıtırmıstım umarım guzel bır oyun olur bekliyoruz... :)
  • güzel haber < 3
  • ss yokmu gerek yok ki ztn gelince gorursunuz bu oyunun super olucagına eminim
  • Mükemmel bir haber bu.
    Max Payne ve Fall of Max Payne bitmesini istemeyerek oynadıgım oyunlardı.
    Hey gidi günler hey. Özellikle de müzikleri süperdi.
    3. oyunun çıkacak olması ve PS3'e gelmesi ise çok güzel bir haber.
    GOW III ile beraber oynamayı en çok istediğim ve beklemekte olduğum oyundur.

Not: Splinter Cell Conviction 'nın ilk önce PS3 'e gelecek olması ve sonradan
    fikir değişikliği ile gelmeyecek olması haberi beni çok üzmüştü. Bu haber ise
    çok iyi oldu. Su serpti gibi biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 23 Mart 2009; 17:41:52 >
  • Bilgi icin tesekkürler ama bence GOWIII, FFX ve Uncharted 2 gibi oyunlarin ciktigi zaman cikarsa bu Max Payne... pek kar edeceklerini sanmiyorum acikcasi....
  • Rockstar, Red Dead Redemption'ı da çıkartıyor senenin sonuna doğru. daha çok ses getirecek işleri de bence Red Dead Redemption olacaktır.

para biriktirmeye başlayın şimdiden. yılın 4. çeyreğinde en az 5 oyun alınır gibi geliyor.
  • Konu zaten "-Max Payne kar eder mi, etmez mi? Tutar mı, tutmaz mı? değil.
    Arkadas, beklenen Max Payne 3 oyunun kesin olarak geleceğini ve çıkması beklenen tarihi söylemiş.
    Max Payne sevenler, ilk iki oyunu oynayıp bitiren hayranlar zaten bu oyunuda alacaklar.
    GOW mu, Uncharted 2 mi, yoksa Max Payne III mü daha çok tutar diye bir soru yok ortada hocam.

Edit: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 23 Mart 2009; 17:53:46 >
  • Bu haberi görüp de kalbi atmayan var mı? Bende iz bırakan ender oyunlardan biri bu.
  • Harika.2009 sonu ve 2010 başı mükemmel oyunlar çıkıyor.Şimdiden para biriktirmeye başlayayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

Bilgi icin tesekkürler ama bence GOWIII, FFX ve Uncharted 2 gibi oyunlarin ciktigi zaman cikarsa bu Max Payne... pek kar edeceklerini sanmiyorum acikcasi....

RE 5 içinde öle deniyordu ama gecen yanlsı hatırlamıyorsam 4 milyon sattıgını okumustum bi sitede :)

Max Payne nin ismi var abi ve filmide var ama ben daha izleyemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 23 Mart 2009; 18:48:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

Bilgi icin tesekkürler ama bence GOWIII, FFX ve Uncharted 2 gibi oyunlarin ciktigi zaman cikarsa bu Max Payne... pek kar edeceklerini sanmiyorum acikcasi....

RE 5 içinde öle deniyordu ama gecen yanlsı hatırlamıyorsam 4 milyon sattıgını okumustum bi sitede :)

Max Payne nin ismi var abi ve filmide var ama ben daha izleyemedim :)

Film çok iyi değildi ama bir Max Payne hayranıysan mutlaka izlemelisin o ayrı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.