Bildirim
Max Payne 3 kaldırır mı?
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
15 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
medium ayarlarda akici olarak oynanir bro
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
en üst saviyede oynarsın -
quote:
Orijinalden alıntı: awaqado
Teşekkürler cevabın için rahatlattın gerçekten Bende korkuyordum en sevdiğim oyun ya kasarsa diye adamlar gtx 680 de falan oynuyorlar ya neyse tekrar teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozansu789
quote:
Teşekkürler cevabın için rahatlattın gerçekten Bende korkuyordum en sevdiğim oyun ya kasarsa diye adamlar gtx 680 de falan oynuyorlar ya neyse tekrar teşekkürler.
Rockstar Max Payne 3'ü iyi senkronize etmiş PC'ye. Benim bildiğim güncel olan sistemlerin nerdeyse hepsi oyunu rahat oynattı. Bu arada Max Payne 1 ve 2'yi çok seviyorsanız 3.cü oyun biraz hayal kırıklığı olabilir sizin için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: brkrctn
quote:
quote:
Teşekkürler cevabın için rahatlattın gerçekten Bende korkuyordum en sevdiğim oyun ya kasarsa diye adamlar gtx 680 de falan oynuyorlar ya neyse tekrar teşekkürler.
Rockstar Max Payne 3'ü iyi senkronize etmiş PC'ye. Benim bildiğim güncel olan sistemlerin nerdeyse hepsi oyunu rahat oynattı. Bu arada Max Payne 1 ve 2'yi çok seviyorsanız 3.cü oyun biraz hayal kırıklığı olabilir sizin için.
Valla ben o ağır çekim mermi efektlerini gördüm ya hiç düşünmüyorum ama max payne 2 süperdi hikaye oynanış olarak bunu bakacaz
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: brkrctn
quote:
quote:
Valla ben o ağır çekim mermi efektlerini gördüm ya hiç düşünmüyorum ama max payne 2 süperdi hikaye oynanış olarak bunu bakacaz
Oyunun oynanış veya efektler açısından bir sıkıntısı yok ama hikaye bakımından ilk iki oyundan çok farklı. Atmosfer bakımından da aynı şekilde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X