Bildirim
Max Payne 3 Olanlar Acil Yardım !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hacım max payne 3 anakonusu varken niye şimdi bunu açtın forum karışıyor -
Hocam benim sorunum ayrıca olduğu için böyle bir konu açtım,ana konuda herkes başka konuşuyor,sorunumun böyle çözüleceğine inanmıyorum... -
Hatayı yanlış yazmışsın. "Removed from game due to connection" olması gerekiyor hatanın doğrusu. Bağlantı sorunu yüzünden meydana çıkan bir sorun. Forumda PS3 için bir takım ayarlar paylaşmıştım ben bir ara. DMZ modundan falan bahsetmiştim. O konuya ulaşabilirsen, orada anlattıklarımı aynen uygula. Büyük ihtimalle sorunun çözülecektir. Tabi bağlantında başka bir sorun da olabilir. Bölgesel bir yavaşlık, arıza da söz konusu olabilir. Bu konuda müşteri hizmetlerinden bilgi almalısın. -
Teşekkürler hocam,sabah düzeldi inşallah tekrar olmaz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 kendi kendine kapanıyor
- ps5 kütüphaneden oyun silme
- ps4 beyaz ışık yanıyor görüntü yok
- ps5 cd" li mi dijital mi daha iyi
- ps4 bim
- ps5 pro
- the last of us 3
- ps5 vs ps5 pro
- en çok oynanan oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X