Şimdi Ara

Max Payne 3 (PS3) -ANA KONU- (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.127
Cevap
6
Favori
43.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler elden çıkarmak isteyen var mı oyunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyundaki şaşı bakar gibi iki tane görüntü olması beni çok sinir etti , oyunun bütün tadı kaçmış , grfik kalitesi detayları çeşitliliği çok iyi ama bu görüntünün ikileşmesi çok rahatsız etti oynamayı bıraktım diyebilirim,
    bir max payne hastası olarak 1 . oyundan itibaren oyun ruhunun azaldığını söyleyebilirim ilk oyun süperdi çok dramarik ve etkileyici bir havası vardı
    oyun olayında teknolojinin herşey olmadığı bir kez daha görülüyor..
  • Rockstar inşallah kısa sürede dördüncü oyunu duyurur. Ne aksiyondu ne şiddetti vallahi kendimden geçirdi bu oyun beni.

Aksiyon olarak kesinlikle bu nesilin en iyisi bana göre. Aksiyon sinemasında ne varsa adamlar buyurun yönetin ve yaşayın demişler ötesi yok.
  • Oyunun multisinde kod istiyor mu? Belki 2.el alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Oyunun multisinde kod istiyor mu? Belki 2.el alabilirim.

Yok hocam istemiyor.
  • evet arkadaşlar story mod u ne kadar sürüyor? tps olarak mafia 2 dışında tecrübem yok nasıl ne dersiniz?zorluk vs anlamında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

evet arkadaşlar story mod u ne kadar sürüyor? tps olarak mafia 2 dışında tecrübem yok nasıl ne dersiniz?zorluk vs anlamında?

Oyunu simdi bitirdim hard seviyede tek kelimeyle mukemmel bir oyun hard oynadigim icin surdu medium veya easy yaparsan sure kisalabilir multiplayer biraz sorun var joining yerine create yapiyor adami cildirtiyor umarim update gelir yakin zamanda onun disinda bi sorunu yok tavsiye ederim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

evet arkadaşlar story mod u ne kadar sürüyor? tps olarak mafia 2 dışında tecrübem yok nasıl ne dersiniz?zorluk vs anlamında?

Oyunu simdi bitirdim hard seviyede tek kelimeyle mukemmel bir oyun hard oynadigim icin surdu medium veya easy yaparsan sure kisalabilir multiplayer biraz sorun var joining yerine create yapiyor adami cildirtiyor umarim update gelir yakin zamanda onun disinda bi sorunu yok tavsiye ederim ;)

Kaç level oldun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

Kaç level oldun ?

Daha 27 nin yarisindayim update gelene kadar tobe edecegim multiye bu gidisle ):

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam arkadaşlar bugn 3,55 cfw ile oyunu yükledim 120gb slim ps3 olmasına ramen 600mb boş alan istiyor o kadar şey silmeme ramen fazla indiremedm ve ps3 e bu zamana kadar oyun savelerinden başka bişey yüklemedm bu konuyla ilgili sorun yaşayıp çözen, bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim...
  • Multiplayerdaki sorun çözüldü mü?
  • bir alamadık şu oyunu ya 2.el den uygun fiyata satan varmı?
  • Oyunun ucuzlamasını bekleyemeyip sıfırını aldım mutluyum
  • Alıp almamak konusunda kararsız kalmıştım sonunda aldım. Yorumların nerdeyse hepsini okudum. Yüzdeye vurmam gerekirse oyunu beğenen %80 beğenmeyen %20 olarak gördüm.
  • Oyunu alma niyetinde olup da fiyatının biraz daha düşmesini bekleyen arkadaşlar 5-10 tl için bence bu müthiş oyundan kendilerini mahrum bırakmasınlar, oyunu alma imkanları varsa düşünmeden alsınlar. Oyun sanırım şu sıralar 100-110 tl civarı spotçularda ve ilk geldiği vakit 120 tl idi yani çok dramatik bir indirim yok o nedenle alma niyeti olanlara nacizane tavsiyem daha fazla eziyet etmeyin kendinize, bu muazzam aksiyon oyuna bir an evvel başlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Oyunu alma niyetinde olup da fiyatının biraz daha düşmesini bekleyen arkadaşlar 5-10 tl için bence bu müthiş oyundan kendilerini mahrum bırakmasınlar, oyunu alma imkanları varsa düşünmeden alsınlar. Oyun sanırım şu sıralar 100-110 tl civarı spotçularda ve ilk geldiği vakit 120 tl idi yani çok dramatik bir indirim yok o nedenle alma niyeti olanlara nacizane tavsiyem daha fazla eziyet etmeyin kendinize, bu muazzam aksiyon oyuna bir an evvel başlayın

Hocam oyun spotçularda 80 tl dedigin gibi 110 tl deil fiyatı çok çabuk düştü. Online tutmamasıda buna etki etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Oyunu alma niyetinde olup da fiyatının biraz daha düşmesini bekleyen arkadaşlar 5-10 tl için bence bu müthiş oyundan kendilerini mahrum bırakmasınlar, oyunu alma imkanları varsa düşünmeden alsınlar. Oyun sanırım şu sıralar 100-110 tl civarı spotçularda ve ilk geldiği vakit 120 tl idi yani çok dramatik bir indirim yok o nedenle alma niyeti olanlara nacizane tavsiyem daha fazla eziyet etmeyin kendinize, bu muazzam aksiyon oyuna bir an evvel başlayın

Hocam oyun spotçularda 80 tl dedigin gibi 110 tl deil fiyatı çok çabuk düştü. Online tutmamasıda buna etki etti.

Öyle mi? Kusuruma bakma o zaman ben yüksek fiyat çeken birinden fiyat almışım 80 tl ise kaçırılmaması lazım bence, cidden iyi düşmüş fiyat.

• Film gibi oyun. Oynamayan çok şey kaçırır ki şu nesilde bu tarz beni etkileyen ve oyundan çok daha öte diyebileceğim 3-5 tane yapım var.

Heavy Rain, Alan Wake, Max Payne 3.

Fiyatına bakılmaksızın alınması gereken oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Film gibi oyun. Oynamayan çok şey kaçırır ki şu nesilde bu tarz beni etkileyen ve oyundan çok daha öte diyebileceğim 3-5 tane yapım var.

Heavy Rain, Alan Wake, Max Payne 3.

Fiyatına bakılmaksızın alınması gereken oyunlar.

Katılıyorum bu neslin en iyi TPS oyunlarından biri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.