Şimdi Ara

Max Payne 3 (PS3) -ANA KONU- (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.127
Cevap
6
Favori
43.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exvision

Yaz bası aldım uzun zamandır oynamıyorum kaldı öyle.

Hocam oynamıyorsan sat bana gitsin pm den anlaşırız
  • Hocam oyuna başladım tekrardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararsız olanlara tavsiyem bu oyunu ne yapın edin oynayın. Ben yeni bitiridim. Rockstar yine yapmış yapacağını. COD serileri hariç bu nesilde böylesine aksiyonun dibine vuran bir oyun ben görmedim.
  • Oyun çok iyi. Bazen serilerde düşüş olur, ama Max Payne her yeni oyunda kendini çok geliştiriyor. Rockstar'ın eline sağlık.
    Birçok oyunu HD Remake yapıyorlar. Keşke Max Payne 1 ve 2 için de böyle bir HD Remake yapsalar. Yeniden oynamak isterim
    tüm oyunları...

Trophy konusunda sordum ama bir de burada sorayım dedim. Altladığımız trophy'ler için sonradan chapter'lara dönüp tekrardan
    oynayıp alabiliyor muyuz? Mesela Tourist Location trophy için... Diyelim ki 7-13-14'dekileri bulduk, ama 2'yi atlamışsız, peki
    sonradan 2'yi tekrar oynarsam, Trophy açılır mı?
  • Güzel oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Oyun çok iyi. Bazen serilerde düşüş olur, ama Max Payne her yeni oyunda kendini çok geliştiriyor. Rockstar'ın eline sağlık.
    Birçok oyunu HD Remake yapıyorlar. Keşke Max Payne 1 ve 2 için de böyle bir HD Remake yapsalar. Yeniden oynamak isterim
    tüm oyunları...

Trophy konusunda sordum ama bir de burada sorayım dedim. Altladığımız trophy'ler için sonradan chapter'lara dönüp tekrardan
    oynayıp alabiliyor muyuz? Mesela Tourist Location trophy için... Diyelim ki 7-13-14'dekileri bulduk, ama 2'yi atlamışsız, peki

Oyunu bitirdikten sonra istediğin bölümü tekrar oynama şansın var. O yüzden sıkıntı olmaz trophy konusunda.

• Arkadaslar 1.0.5 güncellemesi çıkmış boyutu ne kadar bilen varmı ? İnternetim kotali o yuzden soruyorum cevaplayan olursa memnun olurum oyuna başlamak nasip olmadı cok büyük güncelleme varsa satabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

Oyun çok iyi. Bazen serilerde düşüş olur, ama Max Payne her yeni oyunda kendini çok geliştiriyor. Rockstar'ın eline sağlık.
    tüm oyunları...

Oyunu bitirdikten sonra istediğin bölümü tekrar oynama şansın var. O yüzden sıkıntı olmaz trophy konusunda.

Teşekkürler. Kaçırdığım trophy'lere sonra gideceğim artık

• quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

Arkadaslar 1.0.5 güncellemesi çıkmış boyutu ne kadar bilen varmı ? İnternetim kotali o yuzden soruyorum cevaplayan olursa memnun olurum oyuna başlamak nasip olmadı cok büyük güncelleme varsa satabilirim

Yokmu bilen ??

• Tam mp3 alacaktım bugün arkadaş dedi dur bekle p..tesi re6 yı alalım kısmet olmadı bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Tam mp3 alacaktım bugün arkadaş dedi dur bekle p..tesi re6 yı alalım kısmet olmadı bi türlü

Max Payne 3 almasın, oynamalısın. Başka bir şey demiyorum. Mükemmel aksiyon, bölümler ilerledikçe aksiyon artıyor!
  • Oyunu bitirdim, ama MP'de bir sürü hata var gibi. Yabancı forumlarda da okudum şu Grave Robber Trophy'si bir türlü açılmıyor.
  • quote:

Oyunu bitirdim, ama MP'de bir sürü hata var gibi. Yabancı forumlarda da okudum şu Grave Robber Trophy'si bir türlü açılmıyor.

Ben Platinum almıştım oyundan Tropylerde bug yoktu hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Oyunu bitirdim, ama MP'de bir sürü hata var gibi. Yabancı forumlarda da okudum şu Grave Robber Trophy'si bir türlü açılmıyor.

Ben Platinum almıştım oyundan Tropylerde bug yoktu hiç.

Doğrudur. Ama sanırım ki var. Çünkü yabancı forumlarda da okudum. MP'de adamı vurup, loot etmeme rağmen Grave Robber vermedi.
  • Arkadaşlar oyunda online kod var mı?Rockstar Pass nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

Arkadaşlar oyunda online kod var mı?Rockstar Pass nedir?

kod yok, rockstar pass oyundaki ücretli, ücretsiz, büyük, küçük her türlü dlc'ye sahip olduğun bir şey çok daha karlı oluyo dlcleri tek tek satın almaktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

quote:

kod yok, rockstar pass oyundaki ücretli, ücretsiz, büyük, küçük her türlü dlc'ye sahip olduğun bir şey çok daha karlı oluyo dlcleri tek tek satın almaktan

hocam rockstar pass ayrı mı satılıyor yoksa ön sipariş verenlere falan mı verildi sadece?
  • quote:

quote:

quote:

hocam rockstar pass ayrı mı satılıyor yoksa ön sipariş verenlere falan mı verildi sadece?

store'da mevcut şuanda satılıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

store'da mevcut şuanda satılıyor

teşekkür ederim cevaplar için

• Multiplayerda legend 1 de 17 levelim. 50 oluyum bırakırım Rockstar Pass almaktan da vazgeçtim zaten.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.