Şimdi Ara

Max Payne 3 (PS3) -ANA KONU- (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.127
Cevap
6
Favori
43.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok az oynanmış kutulu orjinal Max Payne 3 oyunumu satıyorum.
    İstanbul Kadıköydeyim. Elden satış tercihimdir.
    SADECE 55 TL FİYAT SONDUR PAZARLIK TEKLİF ETMEYİN ÇOK ÇOK UCUZA VERİYORUM ZATEN.
    iyi günler.
  • Oyuna 100 tl verdim o yüzden mecbur bitireceğim. Hiç sarmıyor artık.
  • Oyunu bugün oynamaya başladım çok güzel fakat max payne 2 ruhu yok sanki max payne 2 den daha çok zevk alıyordum daha tatlı geliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tail -- 20 Ekim 2012; 21:32:29 >
  • Max Payne 1 ve 2 nin ruhu oyunda zaten yok onu kesinlikle aramayın. New York sokakları arka planda kaldı artık. Yeni mekanımız Brezilya.

Spoiler olmasın ama ;

Brezilyada varoşlara karıştığımız bölüm ilk adımımızı attığımız an süperdi. Grafikler müthişdi ama evet tam olarak Max Payne olmamasına rağmen Çok kalite bir oyundu.

Birde Brezilyada nüfus %70 kadın %30 erkek derler. En azından Rio de Janeiro da rakam bu şekilde.

Bitmek bilmeyen düşmanlar sayesinde Biz o kalan %30 luk kısmıda yok ediyoruz oyunda herhalde.

Önümüzdeki Rio karnavalına biletleri hazırlayın.
  • artık max payne'in eski max payne olmadığını kabullenin ve oyundan zevk almaya bakın bence
  • İlk konsolum ps3 ilk oyunum max payne3 kesinlikle kryifle oynadığım oyun ,... Ama ps3 e ybancıyım hala dcl nedir multiler nasıl oynanır bilmiyorum :)) arastrmaya devmm ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden artık hiç kimse girmiyor konuyu hortlatmaya ihtiyaç vardı ! hala oynayanlar eklesin psn : efe41ozan
  • Oyunu bitirp elden çıkarmak isteyen pm
  • oyunun ana menüsünden story mod açmaya çalıştığımda tam max hapı ağzına atacakken donuyor CD'yi çıkarmak zorunda kalıyorum

Not:Konsola hiç birşey yapmadım (çip,fw vs...) oyunda sıfır ve orjinal,jelatinini kendim açtım.biraz araştırma yaptım Pc cilerin de başına böyle sorunlar gelmiş

Çözümü var mdırı ne yapmak gerekiyor,donanımsal mı yoksa yazılımsal bir hata mı ?
  • sözde yardımsever bir forum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiedźmin

quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

max konsolda oynanır

Rockstar, Red Dead Redemption gibi Max payne 3 ü de pc ye cıkarmazsa iyi olur.

Saçmalamayın max konsolda da oynanır ama asıl pc de oynanır, denildiği kadar grafik farkı olacağını sanmıyorum ama oynanış açısından pc de daha iyi olur..

Ayıp ayıp ... PC ile PS3 arasında grafik farkı olmaz mı ? PS3 olum buu tabi arada bi fark olur yanii..

• quote:

Orijinalden alıntı: aybo99

quote:

quote:

max konsolda oynanır

Saçmalamayın max konsolda da oynanır ama asıl pc de oynanır, denildiği kadar grafik farkı olacağını sanmıyorum ama oynanış açısından pc de daha iyi olur..

Ayıp ayıp ... PC ile PS3 arasında grafik farkı olmaz mı ? PS3 olum buu tabi arada bi fark olur yanii..

Ayhen pc ezmiş gecmiş bence . Bu saaten sonra ps3 den grafik olarak pc gecmesi zor cidden.ps4 beklemen lazim.

Max payne 3 online oynmak isteyenler psn den ekleyebilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun gerçekten çok güzel olmuş ancak bazı bölümler gereğinden fazla zor ve zaman zaman sinir bozabiliyor. Bir de oyun çıktığından bu yana üzerine en fazla yapılan eleştiriye ben de katılıyorum. Düşmanlar kolay kolay ölmüyor. 3-4 el ateş etmeniz gerekiyor. O kadar el ateş ettikten sonra sizin öldü zannettiğiniz kişi ayağa kalkmaya yelteniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

quote:

quote:

quote:

max konsolda oynanır

Ayhen pc ezmiş gecmiş bence . Bu saaten sonra ps3 den grafik olarak pc gecmesi zor cidden.ps4 beklemen lazim.

hocam multi'de oyuncu var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: kirvem

Düşmanlar kolay kolay ölmüyor. 3-4 el ateş etmeniz gerekiyor. O kadar el ateş ettikten sonra sizin öldü zannettiğiniz kişi ayağa kalkmaya yelteniyor.

hangi zorluk seviyesinde oynuyorsunuz acaba ? ben bir kere hard'da bitirip 2. ye Old School'da oynamayı düşünüyorum, aslında oyunlarda çok zorlanmayı sevmem ama sadece çok sevdiğim oyunlarda böyle yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: kirvem

Düşmanlar kolay kolay ölmüyor. 3-4 el ateş etmeniz gerekiyor. O kadar el ateş ettikten sonra sizin öldü zannettiğiniz kişi ayağa kalkmaya yelteniyor.

hangi zorluk seviyesinde oynuyorsunuz acaba ? ben bir kere hard'da bitirip 2. ye Old School'da oynamayı düşünüyorum, aslında oyunlarda çok zorlanmayı sevmem ama sadece çok sevdiğim oyunlarda böyle yaparım

Medium'da oynuyorum. Free Aim ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

quote:

quote:

quote:

max konsolda oynanır

hocam multi'de oyuncu var mı

Var tabiikide dün 3-5 el oynadım vardı bayağı kişi.

• Oyunda bir sorunla karşılaştım. Chapter 12'de binayı patlattıktan sonra bazen retry ederken ses kesiliyor, görüntü gidiyor. Var mı böyle bir sorunla karşılaşan?
  • Oyunu bugün bitirdim. Öncelikle hikayeyi çok beğendiğimi itiraf etmeliyim. Elbette 1-2 beğenmediğim yeri de oldu. Hiçbir şey kusursuz değildir. En çok zorlayan bölümler ise karakoldan kaçış ve havalimanı bölümleri oldu. Oyunu bitiren arkadaşlara sorum tavsiye ettikleri bir DLC - mevcutsa - var mıdır single player için? Multi haritaları dışında soruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.