Şimdi Ara

max payne 3 son yorum (hafif spoiler)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu biraz geç oldu ama yeni bitirdim. şunu söylemeliyim bu oyun da hiç kusur bulamadım. hayatımda oynadığım vkonusu ve senaryosu itibariyle bu kadar muhteşem olarakbitirdiğim ender oyunlardan oldu.grafik aşmış . her ara video film gibi. gerçi oyun demek haksızlık resmen filmin içindesiniz. bulmaca vs yok herşey aksiyon üzerine.

bu oyuna on üzerinden on verilir.

son olarak o son sahnede barda otururken içkisini yudumlayarak televizyonda bir devrimin yok oluşunu izlerken ki (sanki normal haber gibi sanki kendi hiç bu olaylarla uğraşmamış gibi)duruşu ve minikleri muhteşemdi .

rockstar sana hiç bir şey demiyorum. yine kalite yine emek ve yine büyük başarı

beni buradan okuyamaz duyamaz göremezler ama bu oyunda emegi geçen herkesin ellerine sağlık diyorum

red dead redemption dan sonra kendime bir efsane daha yarattım

max payne 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben de başlayacağım bu oyuna. Kac saat sürüyor single oynanis?

• Multiplayer modunu sevmesem de, senaryo olarak mükemmel bir oyun olduğu kanaatindeyim. Şu introyu(giriş), başka hangi oyunda bulabilirsiniz ?

R* !!! :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Hocam ben de başlayacağım bu oyuna. Kac saat sürüyor single oynanis?

hocam hiç hesap etmedim. ama günlük iki üç saat oynayarak bir haftada bitti bazen günlük yarım saat felan da oynadığım oldu ama bence tatminkar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Multiplayer modunu sevmesem de, senaryo olarak mükemmel bir oyun olduğu kanaatindeyim. Şu introyu(giriş), başka hangi oyunda bulabilirsiniz ?

R* !!! :)

aynen hocam mükemmel di

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Hocam ben de başlayacağım bu oyuna. Kac saat sürüyor single oynanis?

17-18 saat sürdü benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 3 Kasım 2012; 18:25:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski oyunlardaki atmosfer keşke korunsaydı.

karlı, gece, karanlık, melankolik atmosfer zaten max payne oyunun bence ana unsuruydu.

max payne 3 adında, devam niteliğinde değilde. bambaşka bir oyun çıkmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.oyun daha iyiydi,bu oyun tamamen aksiyon olmuş.
  • Rockstar'dan babam çıksa oynarım
  • Medium, Hard ve Old School da bitirdim ne kadar muhteşem bir oyun olduğunu kanıtlıyor sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.