Şimdi Ara

Max Payne 3'ün GTA 5'den Daha İyi Grafiklere Sahip Olması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler açık açık bunu fark ettim GTA 5'i bir çok defa oynadım bitirdim ancak inanın Max Payne 3'ü hiç oynamamıştım oyun ilk çıktığı zamanlarda arkadaşımda oynadım gerçek bir Max Payne hayranı olduğumdan 3. oyunu hiç beğenmemiştim zaten bir daha da oynamadım.
    2 gün önce Max Payne 3 yükledim oyunu oynuyorum ve gerçekten GTA 5 den daha iyi grafiklere sahip olduğunu gördüm.

İnternette araştırdım grafik konusunda Max PAyne 3 ile GTA 5'in bir çok kez karşılaştırıldığını gördüm. Gerçekten Max Payne 3'ün grafikleri GTA'5 den daha iyi. Açık ve NET.

Bu arada Max Payne 3 bağımsız bir oyun olarak oynadığınızda gerçekten güzel ancak gerçek seri sayılmaz seriden alakasız.

.

• Biri senaryo bazlı ilerleme oyunu. Diğeri açık dünya. MP 3 gibi grafik yapmak GTA 5 e zor. Yaparsın da kimin pcsi açacak? Adam pcsinin açmayacağı oyunu niye alsın. Bir ara devrim yapmak istediler. GTA 4 ün grafikleri zamanına göre çok iyiydi. Ama açık dünyaya tam anlamıyla uyduramadılar o grafikleri. Ondan sonra demediğini bırakmadı insanlar bu nasıl optimizasyon diye. Yeni ekran kartları çıksın daha iyi grafik yaparlar emin ol. Ayrıca GTA 5 teki manzaralar gibi kaç tane manzara gördün MP 3 te. Bence GTA 5 in grafikleri tarzına göre gayet iyi.
  • AnondraX kullanıcısına yanıt
    Xbox 360,PS3 çatır çatır GTA IV'ü oynattı.Amd Athlon x2 240 işemci 512 mb Nvidia 9400GT ekran kartlı, 2 GB Ram'li sistemimde GTA IV'ü orta ayarlarda oynadım.İlk sürümünde oyun işlemciye çok yükleniyordu,güncelleme 4 ile işlemciye olan yük azaltıldı,güncelleme 7 ile yük ekran kartına yüklendi. İnsanlar o zamanlar bir sistem alırım 5 yıl kullanırım kafasındaydı, GTA IV güzel bir ders verdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max Payne dar alanlarda geçen koridor bazlı bir oyun. Dünyası çok canlı değil, görüş alanı GTA V'e göre kat kat düşük.

GTA V ise kocaman bir haritada geçiyor ve yaşayan bir dünyası var. Npclerin davranışları, doğa olayları, akan trafik, ışıklandırmalar v.s. sisteme yük bindiren tonlarca etken var.

Oyun alanını ne kadar büyütürsen grafikleri de o kadar kısman gerekir. GTA V şuankinden çok daha üst düzey grafiklere sahip olabilirdi ama oyunu konsollarda çalıştırmak mümkün olmazdı. Aynı şekilde pc'de oynamak için de çok güçlü bir sisteme ihtiyaç duyulurdu.
  • Tabii ki alanları çok farklı ancak birisi 2012 çıkışlı ve GTA 5 den daha iyi grafiklere sahip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnondraX kullanıcısına yanıt
    Tabii ki gta 5 in grafikleri iyi haklısınız.

Maanzara falan demişsiniz de Max Payne 3ün karakter tasarımı insan tiplemesi adama silahla vurduğunda çıkan kanlar... silahla duvarı taradığında çıkan efekler vs. Bunlar gta 5 den daha iyi yani sadece etraf yer mekan manzara grafiklerinden bahsetmiyorum. Sonuç olarak daha gerçekci grafiklere sahip. Ayrıca Max Payne 3 2012 yapımı hala günümüze göre çok iyi grafiklere sahip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.