Şimdi Ara

max payne tarzı oyun tavsiyesi olan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
21.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar hayırlı akşamlar.max payne tarzı bildiğiniz oyun var mı? yani intikam iiçin savaşmak gibi .veya çete çökertmek gibi.kaçakcıları yakalamak gibi.veya mekan basmak gibi.veya banka soygunculuğu yapmak gibi vb.heycan aksiyon olsn :) bu yönlerden max payne kalitesinde benzeri oyun tavsiyeleriniz var mı ? yada sölemek istediklerime benzer bildikleriniz de olur

• Yapay Zekanın Yanıtı

Max Payne Tarzı Oyun Önerileri

Max Payne tarzı oyunlar, karanlık ve kasvetli atmosferleri, sinematik oynanışları ve ikonik silahlı kahramanlarıyla bilinirler. Eğer bu tür oyunları seviyorsanız, mutlaka denemeniz gereken benzer oyunlar mevcut.

Max Payne Benzeri Oyunlar:

• Control: Gizemli bir kuruma giren ve doğaüstü yetenekler kazanan bir kadının hikayesini konu alan, üçüncü şahıs aksiyon oyunu.
    • Quantum Break: Zamanı manipüle etme yeteneğine sahip bir kahramanın hikayesini anlatan, aksiyon-macera oyunu.
    • Alan Wake: Bir yazardan esinlenerek yaratılan, korku-aksiyon oyunu.
    • Red Dead Redemption 2: Vahşi Batı'da geçen, açık dünya aksiyon-macera oyunu.
    • Sleeping Dogs: Hong Kong'da geçen, açık dünya aksiyon-macera oyunu.

Bu oyunlar, Max Payne tarzı oyunların temel öğelerini korurken, kendilerine özgü benzersiz özellikler ve hikayeler sunarlar. Karanlık ve sürükleyici atmosferleri, sinematik oynanışları ve unutulmaz karakterleriyle sizi saatlerce eğlendirecekler.

Max Payne tarzı oyunlar arıyorsanız, bu önerileri dikkate almanızı tavsiye ederiz. Bu oyunlar, aksiyon, gerilim ve gizemi bir araya getiren, benzersiz ve ilgi çekici bir oyun deneyimi sunuyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan350

slm arkadaşlar hayırlı akşamlar.max payne tarzı bildiğiniz oyun var mı? yani intikam iiçin savaşmak gibi .veya çete çökertmek gibi.kaçakcıları yakalamak gibi.veya mekan basmak gibi.veya banka soygunculuğu yapmak gibi vb.heycan aksiyon olsn :) bu yönlerden max payne kalitesinde benzeri oyun tavsiyeleriniz var mı ? yada sölemek istediklerime benzer bildikleriniz de olur

Geçmiş bayramınız mübarek olsun bu arada :)
  • quote:

quote:

slm arkadaşlar hayırlı akşamlar.max payne tarzı bildiğiniz oyun var mı? yani intikam iiçin savaşmak gibi .veya çete çökertmek gibi.kaçakcıları yakalamak gibi.veya mekan basmak gibi.veya banka soygunculuğu yapmak gibi vb.heycan aksiyon olsn :) bu yönlerden max payne kalitesinde benzeri oyun tavsiyeleriniz var mı ? yada sölemek istediklerime benzer bildikleriniz de olur

Geçmiş bayramınız mübarek olsun bu arada :)
    max payne kalitesinde olmasada Mafia 2 gayet güzel, istediğin gibi,mekan basmak,banka,mağaza vs. soymak gibi çok eğlenceli şeyler yapabiliyorsun, ayrıca %100 türkçe yamasıda var bu yüzden hikayeyi anlayabilirsin şahsen ben hikayeyi çok beğendim, gerçekten güzel yazmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mutlik48

max payne kalitesinde olmasada Mafia 2 gayet güzel, istediğin gibi,mekan basmak,banka,mağaza vs. soymak gibi çok eğlenceli şeyler yapabiliyorsun, ayrıca %100 türkçe yamasıda var bu yüzden hikayeyi anlayabilirsin şahsen ben hikayeyi çok beğendim, gerçekten güzel yazmışlar

bu arada max payne kalitesinde olmasada derken sadece max payne kadar iyi olmadığı söyledim bence öyle bir aksiyon oyunu yok zaten, oyunun puanları gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlik48

Alıntıları Göster
    quote:

mutlik48

teşekkür ederim :D indirmeye başlıyayım o zaman 2 günde anca iner gibi :)

• quote:

quote:

mutlik48

teşekkür ederim :D indirmeye başlıyayım o zaman 2 günde anca iner gibi :)

Alıntıları Göster
    acaba elinde fazladan wupload-fileserve-netload-uploadstation-upload sitelerine ait premium olan var mı fazladan oyun indirmelik.

• stranglehold

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 10 Kasım 2011; 12:01:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

stranglehold

resime göre fena değil gibi denemek lazım mafia 2 inmesi bitince :D teşekkürler
  • quote:

stranglehold

nostalji oldu bee. İlk çıktığında çok oynamıştım bu oyunu, tuhaf bi şekilde adamı içine çekiyodu. Ne öyle inanılmaz grafikleri, ne süper hikayesi ne de öyle çok rahat oynanışı vardı ama yine de eğlenceliydi. Denemenizde fayda var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahi anlamındaki de

quote:

stranglehold

nostalji oldu bee. İlk çıktığında çok oynamıştım bu oyunu, tuhaf bi şekilde adamı içine çekiyodu. Ne öyle inanılmaz grafikleri, ne süper hikayesi ne de öyle çok rahat oynanışı vardı ama yine de eğlenceliydi. Denemenizde fayda var :)

mafia II bitince olmazsa onu da indirmeye başlarım gerçekten de heycanlandırmaya başladı yorumları bile :) son 10 part kaldı :) teşekkürler :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dahi anlamındaki de

quote:

stranglehold

mafia II bitince olmazsa onu da indirmeye başlarım gerçekten de heycanlandırmaya başladı yorumları bile :) son 10 part kaldı :) teşekkürler :)

Alıntıları Göster
    Hitman da var ama Mafia II yerinin tutamaz. Grafik olarak senaryo olarak en iyi Mafia II. Türkçe yamayıda kurdun mu acayip güzel bir senaryoda oynadığının farkına varıyorsun. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cemugurOnline

Hitman da var ama Mafia II yerinin tutamaz. Grafik olarak senaryo olarak en iyi Mafia II. Türkçe yamayıda kurdun mu acayip güzel bir senaryoda oynadığının farkına varıyorsun. :)

son 5 part bakalım :) insallah türkçe yama bulabilirim. insallah pc kaldırır son dakikya kadar aklıma gelmedi kalıdırıp kaldırmıcağı artık az kaldı bitsin denicez :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemugurOnline

son 5 part bakalım :) insallah türkçe yama bulabilirim. insallah pc kaldırır son dakikya kadar aklıma gelmedi kalıdırıp kaldırmıcağı artık az kaldı bitsin denicez :D

Alıntıları Göster
    sistem özellikleriniz nedir yardımcı olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: LeqeWp

Alıntıları Göster
    quote:

IReaLCaRizMaI

512 ekran kartı
    2gb ram
    core dual (işlemci 1.6 cok düşük malesef kasa kasa oynamaya çalışıyourz oyunalrı:D)
    7300 geforce ekran kartı ( bu da düşük aslında pc komple düşük de idare etme calısıoz :D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeqeWp

Alıntıları Göster
    kane lynch dead men 2.si pek güzel değil ilk çıkanı oyna bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: geronimo.

tamam bakarım :) teşekkürler :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geronimo.

tamam bakarım :) teşekkürler :)

Alıntıları Göster
    29 part + 2 gün boşa gitti oyunu kaldırmadı mafia 2 yi tüh be :) kasıyor çok fena
  • quote:

29 part + 2 gün boşa gitti oyunu kaldırmadı mafia 2 yi tüh be :) kasıyor çok fena

Alıntıları Göster
    eski bi oyun ama punisher i ben çok severdim.. el matador die bı oyun daha var o da guzel bı oyun narkotıksın ve uyusturucu cetelerini çökertiosun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancii05

eski bi oyun ama punisher i ben çok severdim.. el matador die bı oyun daha var o da guzel bı oyun narkotıksın ve uyusturucu cetelerini çökertiosun..

teşekkürler güzele benziyor el matador sistem gereksinimleri de bana uyuyor gibi bir indiriyim :D baskın filan var gibi gözüküo resimlerde insallah beklediğim yöndedir :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hancii05

teşekkürler güzele benziyor el matador sistem gereksinimleri de bana uyuyor gibi bir indiriyim :D baskın filan var gibi gözüküo resimlerde insallah beklediğim yöndedir :D

el matador süpermiş tam istediğim gibi aksiyon dolu ama işte pc çok kastı onun için keyfim azaldı ona rağmen çok zevk aldım bir de bölüm çok kısa senaryosu 6bölüm de bitti keske daha fazla olsaydı ... :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.