Şimdi Ara

Max Rama Bakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FailFireDx -- 5 Ocak 2018; 0:27:16 >

• Doğrudur.
  • yani bilgisyarım en fazla 16 gb bellek destkliyor oyleme çok sevindim yeni anakart alamayı bile düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HscSezgin

yani bilgisyarım en fazla 16 gb bellek destkliyor oyleme çok sevindim yeni anakart alamayı bile düşündüm

Laptop ise yeni anakart alamazsın zaten.
  • aa teşekür ederim bilmyordum ama 16 gb destekliyor demi :D

çook teşekür ederim
  • quote:

aa teşekür ederim bilmyordum ama 16 gb destekliyor demi :D

çook teşekür ederim

Bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4PPY

quote:

aa teşekür ederim bilmyordum ama 16 gb destekliyor demi :D

çook teşekür ederim

Bir şey değil.

Alıntıları Göster
    40 tane konu açtın sonunda istediğin cevabı aldın.

ama o aida64 verileri her zaman güvenilir değildir.

bilgisayarının modeli nedir ? bunu hiç bir konuya yazmamışsın galiba. yazarsan bakabilirim.
    bir yerde gördüğüm kadarıyla o laptop ddr3L yani low voltage memory kullanıyor. eğer öyleyse alacağın normal ramleri çalıştırmayabilir.

ram eklemek istersen samsung ddr3L ram alman gerekebilir. low voltage ibareli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 19 Mart 2014; 18:13:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

40 tane konu açtın sonunda istediğin cevabı aldın.

ama o aida64 verileri her zaman güvenilir değildir.

bilgisayarının modeli nedir ? bunu hiç bir konuya yazmamışsın galiba. yazarsan bakabilirim.
    bir yerde gördüğüm kadarıyla o laptop ddr3L yani low voltage memory kullanıyor. eğer öyleyse alacağın normal ramleri çalıştırmayabilir.

ram eklemek istersen samsung ddr3L ram alman gerekebilir. low voltage ibareli olacak.

Alıntıları Göster
    aynen öle

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Dell inspiron 5537 15R i7 işlemcili
  • quote:

Dell inspiron 5537 15R i7 işlemcili

bu linkten :http://www.dell.com/in/p/inspiron-15r-5537/pd

Tech Specs kısmına bakarsan

Memory2
    4GB (1X4GB) DDR3L 1600Mhz
    6GB (1x2GB+1x4GB) DDR3L 1600Mhz
    8GB (2x4GB) DDR3L 1600Mhz

4gb, 6gb ve 8gb 1600mhz hızında ddr3L yani dediğim gibi Low voltage ram seçenekleri olduğunu görürsün.
    16gb seçeneği yoksa desteklemiyor olabilir. kesin bilgi kendi sitelerinde de yok yani.
    zaten ben aradım ddr3L ram satan yer bulamadım şu an.

00 800 353 90 002* - Standart Garanti servisleri
    dell in ücretsiz servis desteğini arayıp sorabilirsin. belki onlar biliyordur. onlar bile bilmiyor olabilir ama, haberin olsun. biz de tam bilmiyoruz derlerse sürpriz olmasın.

hahah nasıl yani 8 yada 16 oldugu bilnmiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FailFireDx

hahah nasıl yani 8 yada 16 oldugu bilnmiyor mu
    yok, bilinir ama aradığınızda karşınıza çıkan servis elemanı bunu bulamayabilir.
    ben aradım bulamadım.
    onların elinde bu bilgilerin olması lazım aslında.

benim birkaç kere servislere işim düştü, sorduğum sorunun cevabını alamadım. gigabyte anakartla ilgili sorun için hem tr servisi ile hem de taiwan merkezdeki servisle irtibata geçtim ama net bilgi alamadım. asrock anakart 2tb hdd yi tek parça görmedi bir türlü, asrock ana servis merkezine mail attım ama adamlar biz takıyoruz çalışıyor dediler başka da çözüm öneremediler. ben de hdd yi iki parçaya bölüp kullandım mecburen.
    teşekür ederim peki
    8 gb desteklese ben 16 gb destekleyen anakart alsam 16 gb desteklermi şimdiden teşekür ederimm baya soru sordum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FailFireDx -- 20 Mart 2014; 0:01:13 >
  • quote:

teşekür ederim peki
    8 gb desteklese ben 16 gb destekleyen anakart alsam 16 gb desteklermi şimdiden teşekür ederimm baya soru sordum ama
    o laptopun anakartı öyle piyasada satılan bir parça değildir. servis değiştirir ancak ama onlar da laptopun yarı fiyatını isterler.
    bence anakart değiştirme sevdasından vazgeçin.

16gb destekleme ihtimali halen var bence çünkü orada satılırken yanındaki seçenekler sunulmuş. ama zaten baktım da 16gb laptop rami de 450 lira civarında şu an.
    alıp deneyebilirsin aslında. çalışmazsa iade edersin. internet üzerinden yapılan alışverişlerde bir hafta içinde iade şansın var.
    ama tabi low voltage yani DDR3L bulabilirsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 20 Mart 2014; 0:17:03 >
    Sanirim en mantiklisi bu olucak ins destekliodur sizide yordum kusura bakmayın lütfen birde bir resim görmüştüm onuda paylaşacağım isterseniz 16 gb destekliyor diye ama sizde emin değilsiniz paylaşmamın bi anlamı yok çook teşkür ederim
  • quote:

Sanirim en mantiklisi bu olucak ins destekliodur sizide yordum kusura bakmayın lütfen birde bir resim görmüştüm onuda paylaşacağım isterseniz 16 gb destekliyor diye ama sizde emin değilsiniz paylaşmamın bi anlamı yok çook teşkür ederim
    resim güvenilir kaynaktansa doğrudur yani.

bu arada yerli sitelerde ddr3L pek göremedim. yurtdışından alabilirsiniz sanırım. örnek :http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231705
    free shipping diyor ama TR için de kargo istemezlerse fiyat uygun.

1.35 Volt ile çalışıyor bunlar. Normal ramler 1.5V olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 20 Mart 2014; 0:24:59 >

linkte gördüğüm 16 gb destekliyor ve kargo parası olursa ve desteklemezse yurt dısına nasıl iade edicem baya kafa karıstırıcı

http://www.crucial.com/systemscanner/viewscanbyid.aspx?id=2989890831D926C3
  • quote:

linkte gördüğüm 16 gb destekliyor ve kargo parası olursa ve desteklemezse yurt dısına nasıl iade edicem baya kafa karıstırıcı

http://www.crucial.com/systemscanner/viewscanbyid.aspx?id=2989890831D926C3
    yurtdışına iade zor iş. onlara mail atıp sorman lazım iade edebilir miyim diye.

yurtiçinde de ben bulamadım 1.35v 16gb kit. bulursan yurtiçinde bir sitede, sorarsın.

yurtdışından aldın diyelim. çalışması lazım aslında.
    çalışmazsa da 350 liraya gliyor sana. bence o fiyata ikinci elden satabilirsin. 50 lira en çok zararı göze alırsan 300 liraya ihtiyacı olan biri için güzel fırsat olur mesela.

Evet risklide sanirim elinde patlama oranida war gonderdigim link guvenilir site mi guvenilirse dogrudur demistiniz de
  • quote:

Evet risklide sanirim elinde patlama oranida war gonderdigim link guvenilir site mi guvenilirse dogrudur demistiniz de
    crucial bir ram firması. büyük ihtimalle doğrudur. kesin ve net doğrudur diyemem hiç bir zaman. hata payı hep var ama yüzde 90 doğrudur bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.