Şimdi Ara

MaxDps.com 'a göre hareket edilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarwww.maxdps.com'dan item araştırmalarımı yapıyorum. Arcane mage için sıralamalar yaptım yanda DPS kısmında site birşeylere göre dps sıralaması yapıyor. Bu sıralamanın en üstündeki iteme mi yönelmeliyim her zaman ?

Gerekli stat değerlerinide maxdps.com'un dpssi en yüksek gösteren itemleri topladıgımda reforge ile elde etmeye çalışırım. %17 hit rating cap gibi. Elde edebilirmi emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 16 Ekim 2011; 14:26:12 >

• en üstünde ki bis item oluyor yani best in slot yani alınabilecek en iyi item.
    tabiki en üstünde ki item'ı tercih ediceksin.Heroic yapamıyorsan bir altını raid yapamıyorsan bir alttakini gibi.

addon olarakhttp://www.curse.com/addons/wow/reforgelite tavsiye ederim..Bütün capleri ayarlayıp,geri kalanını sınıfına göre en yararlı stat'a reforge ediyor.
    Baştan korkutabilir yüksek tutucak reforge ama sonrasında herhangi bir item replace ettiğin zaman tek tuşla ayarlayabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 16 Ekim 2011; 22:02:21 >
  • Oha, kafam karıştı, Darkmoon Crd'a en iyi trinket demiş.
    Ne ayak bu liste ya, var ama duruyodu bankada.
    Kullansam mı yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Oha, kafam karıştı, Darkmoon Crd'a en iyi trinket demiş.
    Kullansam mı yoksa?

Dostum her sınıfın statına göre veriyor ama huntersan ragnaros trinketini vermesi gerekirdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Oha, kafam karıştı, Darkmoon Crd'a en iyi trinket demiş.
    Kullansam mı yoksa?

Dostum her sınıfın statına göre veriyor ama huntersan ragnaros trinketini vermesi gerekirdi?

Evet, benim de kafamı o karıştırdı zaten.
    Bu arada Premade char ile PTR'de oynadım, birkaç dungeon falan yaptım da, arkadaş FL gear'ı tam dizince focus bitmiyor hiç ya, focus dump falan hikaye oldu,* arcane shot glyph'i farz olacak sanırım set 4 bonus+trinketları dizince.

(* derken, steady shot spamlamaktan focus dump yapmaz oldum diyecek idim. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 16 Ekim 2011; 16:25:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

en üstünde ki bis item oluyor yani best in slot yani alınabilecek en iyi item.
    tabiki en üstünde ki item'ı tercih ediceksin.Heroic yapamıyorsan bir altını raid yapamıyorsan bir alttakini gibi.

addon olarakhttp://www.curse.com/addons/wow/reforgelite tavsiye ederim..Bütün capleri ayarlayıp,geri kalanını sınıfına göre en yararlı stat'a reforge ediyor.
    Baştan korkutabilir yüksek tutucak reforge ama sonrasında herhangi bir item replace ettiğin zaman tek tuşla ayarlayabiliyorsun.

Bilgiler için çok teşekkürler. Reforgelitede kullanmaya başladım güzelmiş.

• hit cap değilseniz hit statı kasmak çoğu class için daha çok dps artırıyor.. bu yüzden üzerinde hit olan itemlar yanıltıcı bir şekilde maxdps.com'da çok daha fazla dps yapıyormuş gibi görünüyor.. tüm stat dps değerleri dogrumudur bilemiyorum ama fikir vermesi için kullanacaksanız mutlaka yukardaki ratingleri hitinizi capmiş gibi ayarlayın, öyle kullanın.. sonucta reforge diye bir şey var.. dileyen diğer statları hite cevirip mavi itemlarla bile hit cap olabiliyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.