Şimdi Ara

Maxell Tank 1 TB Taşınabilir HDD USB 3.0 139 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
17
Favori
21.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    boşver birleşmesin en değerli şey 50 li bardak hakmarda 75 kuruş 25 lisi. 1.5 lira için kolinin büyüdüğüne demez. daha güvenli gelir ufak kutuda.
  • Elmde 75/15 kod var ihtiyaci olan pm atsin vereyim

Verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikadam -- 6 Ocak 2016; 16:59:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içindeki hdd 2.5 inç kalın laptoplara takılamayan hddlerden ise almanızı tavsiye etmem onlar yavaş oluyor. Ama 2.5inç ve laptopa içindeki hddlerin inceliğindeyse alınabilir hem ilerde belki pcnize bağlarsınız içine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

Nereden biliyorsunuz hıtachı dozer markası değil mi?

Yahu akşam akşam güldürdün beni helal sana.

Hitachi dünyada sayısı sadece 4 olan disk üreticilerinden biridir. Seagate, Western digital, Toshiba ve Hitachi. Başka üretici yok. Hangi marka disk alırsanız alın içinde bu markalardan birinin diski vardır.

Ek olarak Western digital firması hitachi nin disk bölümünü satın aldı. https://en.wikipedia.org/wiki/HGST

Ayrıca sizin söylediğininiz de doğru. Hitachi iş makinası da üreteten bir japon markası.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hitachi_Maxell

https://tr.wikipedia.org/wiki/Hitachi

hocam sayıda yanılıyorsunuz, diyecektim...

harddisk üreten firma sayısı daha fazlaydı...

western digital, samsung, seagate, hitachi, toshiba, maxtor, fujitsu, ibm...

ama şu diyagramı görünce...

Maxell Tank 1 TB Taşınabilir HDD USB 3.0 139 TL

• 75/15 çeki olup da kullanmayacak arkadaşlar varsa sevinirim
  • sırf origin oyunlarımı yedeklemek için satın aldım, işyerinde indir eve götür münasebeti ile.
  • Varsa çeke talibim. Uzun zamandır hdd almayı düşünüyordum.

• kodu olan varsa pm atabilir mi
  • Kodu bulursam almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün güncel ürün. içinde kesinlikle hgst wd nin aldığı hitachi. marka hdd kullanıldığını düşünüyorum. tüm dillerde aratarak kutunun içini açan birinin videosuna rastlamaya çalıştım fakat olmadı. kutu oldukça şık marka alışagelmiş değil ama nerede ise 1 asırlık 1960 kuruluşlu japon firma. ve türkiye distrubutoru ersa ithalat. garantisindede sorun yok. ürünün uzunluğu 10.5 11.5 cm ise. büyük ihtimal ile sabit arabirimlidir ama ben kesinlikle sabit arabirim ile uğraşacaklarını sanmıyorum ve ürün dikdörtgen uzun duruyor. hgst hddler max 110-min 60mb ile güzel bir ortalama ile testi tamamlıyor. çok sürtünme sesi ile çalışan bir hdd. toshibalar sıcaklık konusunda üst sınırları zorlayan. sesi çok tatlı bir çıtırtı ile çalışan hdd ler. performansları bir birine çok yakın. bende içini açıp açmamakta kararsızım. açıldığı belli olmayacak şekilde açılabiliyor ise açacağım. wd pass sabit arabirim. çok zor tırnaklı ve parlak çerçeveli kutuyu bile. 15 dakikada 1 en ufak iz bırakmadan açtım. sabit arabirimi görünce dünyam yıkıldı tabi. bilgisayarıma kendi çalıştığım pc de wd black 7200rpm kullanıyorum geceleri sesi kafamı ütülüyor. ama performans muazzam. bilgisayara wd blueler. 118mb lere varan max okuma yapıyor. uzun ömrü zaten herkesçe kabullenilmiş durumda. seagete samsung hdd ler. samsung notebook lar üzerinde binlerce arızalı hddyi millete kitleyerek. karaktersizliğin kralını yaptılar. sisteme mekanik disk takılacaksa wd. gerisi veri getirir götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smclk89 -- 6 Ocak 2016; 17:22:09 >

• Kod bulursam almayı düşünüyorum.

• İlk harici harddiskim. Hdd araştırması yapıyordum, bu ürünün fiyatları diğerlerine göre çok uygun. Bir adet aldım umarım memnun kalırım.
  • kullanmayacak varsa 75/15 veya 100/15 koda talibim..
  • İlk pm atana 75/15 verilicektir.
    Edit: verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ado102 -- 6 Ocak 2016; 21:20:10 >
  • Kullanmayacak varsa koda talibim

• Kodu olan var ise alabilirim ben de

• Kullanmayacak varsa koda talibim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bu 75/15 kodunu falan nereden buluyorsunuz :) HDD ihtiyacımız var kod bulsak alacaktık..

• Forumdan bir arkadaştan aldığım çekle beraber 125 TL ye bir adet de ben aldım. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forcsf -- 6 Ocak 2016; 22:36:31 >
  • 15 tllik kodunolan varsa,gonderirse ben de almayi dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.