Şimdi Ara

#MaxiMTR# |Exp 3000| |Vers 1.04x| |Server ACIK|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
1
Favori
16.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Server ONLINE

GEREKLİ DETAYLİ TÜM BİLGİLER BU ADRESTE

http://www.maximtr.com

E-MAIL İletişim

Tolga03612791@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PaKo| -- 13 Şubat 2009; 18:23:20 >

• 1 GB ram 10 megabit bağlantı.biraz orantısız olmamış mı
  • gayet iyi aslın da 1 gb ram biraz dusuk degil mi pc sarsılmasın sonra pako xD
  • Düşük Exp tutmaz bu zamanda...

• 1 GB ram 10 megabit bağlantı.biraz orantısız olmamış mı

Napalim Abi Bütçemiz Kısıtlı Malum Okul Kitap Defter Harçlik.

gayet iyi aslın da 1 gb ram biraz dusuk degil mi pc sarsılmasın sonra pako xD

Pc Sunucu Oldugundan Dolayi Sarisilmaz NP

Düşük Exp tutmaz bu zamanda...

Bi Arkadaşim Demişti Düşün Die Ondan Düşünüodum
    Fun Olabilir Bencede

• pako alemsin.. be kardesim xD bence fun olması iyi olur :D Ama Sen yine de bazı seyleri kısıtlaki bi amac olsun degilmi ?XD
  • |PaKo| Senin yaş kaç ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ADMIN®

|PaKo| Senin yaş kaç ?

17
  • HayıRlı Olsun..BnCede _B_
  • HayırLı oLsun toLqa ~ Fun oLsun bencede Low tutmaz he bide res ödüLü oLsun bizde oynayaLım öyLe

• Sunucu Deiştirilmiştir.SubServer'Da Açicagiz...

İşlemci:Dual Core
    HDD:20GB
    RAM:2048MB
    Bağlanti:20/Mbit

• oo hayırlı olsun tolga dört gözle açilmasini bekliyoruz benim gibi bekleyen en az 20-30 kişi var. açilsin dalalım hemen servere.
  • Size ne kadar A deselerde Eminim o server Exp: Max açılcatır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murd3R

Size ne kadar A deselerde Eminim o server Exp: Max açılcatır

Exp: %70Şimdilik 250x oLcaktir
  • Ben C Diyorum..
  • Evet..Beklenen espri geldi
  • Kardeşim espriyi havada tutta yere düşüp ziyan olmasın
  • Evet Beklenen Sazanlarda gelmiş nerde kaldiniz yaa cocuklar. Kreşde gününüz nasil gecti. Beslenmelerinizi iyi yaptiniz degilmi. Hadi baslayin simdi didişmeye laf atin paslaşin. Ama öncelikle gidinde serverinizi kurtarin. Elinize yüzünüze bulastirdiginiz adminligi 2-3 aydir editledik sunu ettik bunu ettik tam hazir oldu olucaklarla milleti kandirdiginiz serverinizi kurtarin Gercekler acidir bunu unutmayin haa Biberde acidir demekki biber gercektir. Anlayana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Lee|

Evet Beklenen Sazanlarda gelmiş nerde kaldiniz yaa cocuklar. Kreşde gününüz nasil gecti. Beslenmelerinizi iyi yaptiniz degilmi. Hadi baslayin simdi didişmeye laf atin paslaşin. Ama öncelikle gidinde serverinizi kurtarin. Elinize yüzünüze bulastirdiginiz adminligi 2-3 aydir editledik sunu ettik bunu ettik tam hazir oldu olucaklarla milleti kandirdiginiz serverinizi kurtarin Gercekler acidir bunu unutmayin haa Biberde acidir demekki biber gercektir. Anlayana...

Lee yine olayı server çatışmasına getirmişsin..Ama yine bilip bilmeden atıp tutuyorsun çamur atıyorsun.. Git konuya bak ne yazıyor orada TEST SERVER. Server daha test aşamasında eksiklik olması normal. Ama sizin gibi çekemeyen insanların(!) gelip burada dalga geçmeside normal. Biz işimizi şerefimizle yapıyoruz en azından sizin gibi Türklere playerlara vs. küfür etmiyoruz. Ayrıca kimseyi kandırdığımız falanda yok herkesi kendiniz gibi sanmayın Sen git şimdi serverında biber eventi yap kendi kendine iyi gelir

• quote:

Orjinalden alıntı: |Lee|

Evet Beklenen Sazanlarda gelmiş nerde kaldiniz yaa cocuklar. Kreşde gününüz nasil gecti. Beslenmelerinizi iyi yaptiniz degilmi. Hadi baslayin simdi didişmeye laf atin paslaşin. Ama öncelikle gidinde serverinizi kurtarin. Elinize yüzünüze bulastirdiginiz adminligi 2-3 aydir editledik sunu ettik bunu ettik tam hazir oldu olucaklarla milleti kandirdiginiz serverinizi kurtarin Gercekler acidir bunu unutmayin haa Biberde acidir demekki biber gercektir. Anlayana...

HaHaH Bu dediklerine neremle guldugumu soylersem ayıp olacak o yuzden soylemiyorum.. Bize soyluyecegine Ogretmenden adamdan beklemeyecek türde 1. Sınıf çocuklarının yaptığı esprileri yapma bnce yada çocuklarla dura dura senindemi zekanda bi gerileme oldu yada cocuklaştın merak ettim şimdi ? Biz senin yaptıgın esprileri bırak 1. sınıfı Anaokulunda bile yapmıyorduk. Ha bu arada serverla benim hiç bir alakam yok.. Siz daha Mu Nedir onu ogrenirken Turkiyedeki ilk Season 2 serveri bugsuz olarak biz kurmuştuk.. Yani sen admin olup egonu tatmin etmeye devam et bu işlerde benimle yarışamazsın ha yarışmaya kalkarsanda cevabını alır yerine oturursun..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.