ben kullanıcı adımı şifremi girdikten sonra ekran donup kalıyo neden olabilir beyler
bilen biri varsa yardım ediversin
Tolqa servere qiriLmiyor.Sitede online pLayer sayısı yanLış... oYunda Laq war..... Bu sorunları çözersen iyioLr.
+ Serveri eskisi qibi Resetleme.
Emeqe sayqı.........
quote:
Orjinalden alıntı: sokakprensi
ben kullanıcı adımı şifremi girdikten sonra ekran donup kalıyo neden olabilir beyler
Kullanıcı paneli kapatılmış , aktif değil ondan olabilir . Siteye Tolga yazmış news in üstüne tıklarsan okuyabilirsin
servere girilmior admin kullanıcı adı sifre yazdıktan sonra donup kalıor
Oyuna girilmiyor Kullanıcı adı ve şifre girildikten sonra donup kalıyor....
Evet id sifre yazıyorum ve donup kalıyor..
quote:
Orjinalden alıntı: NightShade35
quote:
Kullanıcı paneli kapatılmış , aktif değil ondan olabilir . Siteye Tolga yazmış news in üstüne tıklarsan okuyabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: |PaKo|
quote:
Orjinalden alıntı: NightShade35
quote:
yani şimdi ne yapabilirz girilmiomu
RESET OTOMATİK POİNT BASMA /add... PKLIK /pkclear
SİTEYLE İŞİNİZ YOK
Sadece dowland + register açik saten diger bölümler kilitli
hayırlı olsun bakalım
server offlİNE
ne zaman aacilir ki ????
Server oFFLine vps deiLmi server ?
anlamadım gitti acıp acıp kapanıyor....
yafs tolga ikide birde serveri nie offline edion hemdeion 7/24 online ama 5/24 online server
Site Açılmıyor
ARKADAŞLAR SERVEREMEZ ŞU ANDA ONLİNE
SAAT: 11.00
bidaha kontrol edin...
aynen ya 1 saat açılıyor sonra kapanıyor bi sorun var !:!:!!:!
Yaa Ne Zamandır Mu Oynamıyorum Canım Sıkıldı Oynayım Dedim Server Kapalı Siteye Girmiyor Bu |PAKO| ' Dan İş Olmaz Daha Önce Action Mu Muydu Neydi Oda Onundu Galba Yani En Azından Admini Olduğu Kesindi Ama Ondada İş Yoktu 2 DK De Bir Kapanıyordu Server.En Uzun Zamanıda 30 DK Olmuşsa Olmuştur