ranking de adam 800 reset atmış gözüküyor biride 400?
Açıldı.
quote:
Orjinalden alıntı: brightlance.an
Private Server Burası. Istediğini Yapmakta Hakkı Var. Bu Konuları Boşuna Tartışmayın Bence.
Adam 800 Res Olsa Yada 1000 Res Olsa Sizin İçin Ne Farkedicekki. Gerçekten Emekmi Harcıyorsunuz Kasarken ?
Eğer Öyleyse Gidin Official Oynayın.
quote:
Orjinalden alıntı: ExtReme1®
quote:
Private Server Burası. Istediğini Yapmakta Hakkı Var. Bu Konuları Boşuna Tartışmayın Bence.
Adam 800 Res Olsa Yada 1000 Res Olsa Sizin İçin Ne Farkedicekki. Gerçekten Emekmi Harcıyorsunuz Kasarken ?
Sana mı soracağım nerede oynayacağımı?
Konuyu tartışma alanına çevirmeden bence ayrıl burdan.
quote:
Orjinalden alıntı: JurisHan
quote:
Orjinalden alıntı: ExtReme1®
quote:
Sana mı soracağım nerede oynayacağımı?
Konuyu tartışma alanına çevirmeden bence ayrıl burdan.
EVET TARTİŞMA KONUSU AÇMA
tolga benim internet sorunum var bugun hiç internet gelmedi ben hep dışardaydım bak sana yemin ederimki 5 resetlik charim vardi kim yaptiysa 200 reset allah onun belasını versin bak yemin ettim hiçbişeyden haberim yok sadece 5 resetimi geri istiyorum lutfen ben 200 reset attıysam hack programıyla allah belamı versin daha ne deim sana ben bugun bütün gun arkadaslarla counter-strike yapmaya gittim lutfen 5 resetimi geri ver
yaf tolga bi ses ver 5 resetimi istiom
ServeR Onlıne mı byLeR ??
Server off.
SeRveRa Res Gelcek Dıe Duydum doqRumu bıLmıorm aMa Suanda bı bıLgı aLamıoRm ToLGAA neRdesnn
Bari 2-3 günde 1 atsa.
Tolga her gün atıyor mübarek.
Harbıden Ha Bilgide veRmıo
tolga benim 5 reseti ne zaman vercen
quote:
Orjinalden alıntı: blecart
tolga benim 5 reseti ne zaman vercen
verdik insan tşk eder
saol aga
pako sen nie benim resetlerimi silip silip duruon deminde 1 tane resetimi silmisin chara girmisin ne is
ReQueM ban mı yedi sitede göremiomda
bu ne yaw server 7/24 deniyor kapanıp kapanıp açılıyor.Sabahtan beri kapalı onu bekliyoz.
yaf tolga requemi charini silmisler kote bi gecede 75 reset olmus bide baskasini fullemis bi gecede nası olunuossa kesin hack programı var