Şimdi Ara

#MaxiMTR# |Exp 3000| |Vers 1.04x| |Server ACIK| (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
1
Favori
16.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu server hep 7/24 onlinedir kesin ama kesin bide ikide birde version ve season deistirme alışkanlığı var

• Full Client

Donanım Haber Forumu Kulanicilari İçin AYRİCALİKLİ OLARAK ÖNCE EKLENMİŞTİR.CLİENT SİTEYE 1 SAAT SONRA EKLENCEKTİR SAYGILAR....

İndiR>http://rapid-share.de/files/44894963/MaximMu_Client_No_Sound.rar.html Not:Rapid-Share!!!! rapidshare!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PaKo| -- 6 Şubat 2009; 20:17:17 >
  • Patch IstıoRzz bızz Patchhhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

Patch IstıoRzz bızz Patchhhh

Yaa server istiyorum bende.

Ama nerdeee?

Sen yeter ki patch iste ama server off olduktan sonra pek bişey ifade etmz o

• KUSURA BAKMAYIN SERVERE AÇAMADIK ARTIK UMUDUMUZ YARINA KALDI

• zTn Baska BıseyDe BklemıoDm ben

• quote:

Orjinalden alıntı: Karavel

KUSURA BAKMAYIN SERVERE AÇAMADIK ARTIK UMUDUMUZ YARINA KALDI

olacak şey değil

• >>>>>>>>>Beyler Bilmioyurum Bana Katılıyormusunuz Ama Coluk Cocukla İs Yapmaya Calisioruz Ben Bu ArkadasLarIN Bu serVerİ acacaklarina inanmıyorum
    Ve ümidimi tamamen kestim Yolunuz aciq olsun BebeLeR

• quote:

Orjinalden alıntı: G]o[D

>>>>>>>>>Beyler Bilmioyurum Bana Katılıyormusunuz Ama Coluk Cocukla İs Yapmaya Calisioruz Ben Bu ArkadasLarIN Bu serVerİ acacaklarina inanmıyorum

KÜÇÜMSEMEK GİBİ OLMASIN AMA DAHA YENİ ÜYE OLMUŞUN KİMİN NE OLUP NE OLMADIGINI NERDEN BİLİYON HACABA?? ŞAHSEN BN |PaKo| YA GÜVENİYOM O SERVERİ AÇAR... HEM ÇOLUK ÇOCUK İŞ YAPMAYA KALKIYOLAR O SÖZÜNE KATILIYORUM AMA O KADAR ÇOLUK ÇOCUK TOPİCİ WARKEN BUN TOPİCE BU MSJ ATMANA SİNİRLENDİR ETRAFDAKİ TOPİCLERE BAK HEPSİ REKLAM... PEKİ ONLİNE WARMI ARALARINDA?? Bİ BAKARMISIN İŞİN YOKSA HEPSİNE TEKER TEKER BAK TMM

DİMİ LEN |PaKo|

• quote:

Orjinalden alıntı: ByCeLLaT

quote:

>>>>>>>>>Beyler Bilmioyurum Bana Katılıyormusunuz Ama Coluk Cocukla İs Yapmaya Calisioruz Ben Bu ArkadasLarIN Bu serVerİ acacaklarina inanmıyorum

KÜÇÜMSEMEK GİBİ OLMASIN AMA DAHA YENİ ÜYE OLMUŞUN KİMİN NE OLUP NE OLMADIGINI NERDEN BİLİYON HACABA?? ŞAHSEN BN |PaKo| YA GÜVENİYOM O SERVERİ AÇAR... HEM ÇOLUK ÇOCUK İŞ YAPMAYA KALKIYOLAR O SÖZÜNE KATILIYORUM AMA O KADAR ÇOLUK ÇOCUK TOPİCİ WARKEN BUN TOPİCE BU MSJ ATMANA SİNİRLENDİR ETRAFDAKİ TOPİCLERE BAK HEPSİ REKLAM... PEKİ ONLİNE WARMI ARALARINDA?? Bİ BAKARMISIN İŞİN YOKSA HEPSİNE TEKER TEKER BAK TMM

DİMİ LEN |PaKo|

HACU

• Katılım zamanı: 17 Mart 2006; -> G]o[D
    Katılım zamanı: 15 Ağustos 2008; -> ByCeLLaT

ByCeLLaT arkadaşım mesaj sayısı az oLan herkes foruma yeni üye mi oLmuş oLuyor.İllaki forumdaki herkesi yada birtakım kişileri tanımak için belli bir msj sayısına mı ulaşmamız gerekiyor ? G]o[D arkadaşım burda senin yaptığın gibi düşüncesini söylemiş ( her ne kadar abartarakta olsa )

• quote:

Orjinalden alıntı: KoTe

Katılım zamanı: 17 Mart 2006; -> G]o[D

ByCeLLaT arkadaşım mesaj sayısı az oLan herkes foruma yeni üye mi oLmuş oLuyor.İllaki forumdaki herkesi yada birtakım kişileri tanımak için belli bir msj sayısına mı ulaşmamız gerekiyor ? G]o[D arkadaşım burda senin yaptığın gibi düşüncesini söylemiş ( her ne kadar abartarakta olsa )

HAKARETE GİRMİORMU
  • quote:

Burda çalışıyorlar dememiş çalışıyoruz demiş yani kendini katmış ortaya.
    En altta ise BebeLer derken evet bir hareket olabilir.Kişinin algılayışına göre değişir.Mesela Ankara da bebe kelimesi çok kullanılan bir kelimedir.

• forumda iyice seviye düştü ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |PaKo|

quote:

Orjinalden alıntı: KoTe

Katılım zamanı: 17 Mart 2006; -> G]o[D

HAKARETE GİRMİORMU

|PaKo| bırakk yha herkes bir birine hakaret eden edene... biz edince suçlu oluyoz... adam orda |PaKo| yu resmen küçümsemiş ama DİKKATLİ oku ondan sonra gell bana cvp yaz... orda G]o[D arkadaşımızın bir yönüne sinir oldum ''Ben Bu ArkadasLarIN Bu serVerİ acacaklarina inanmıyorum yazması |PaKo|yu biraz küçümsemiş ama... ondan sonra İNANMIYOSA İNANMASIN İNANDIRMAYA NİETİMDE yok kendi bilir ama etrafta o kadar REKLAM war ''Yok versiyon bu, yok yarın açılcak,'' baksın bakem öle topiclere HİÇ AÇIK SERVER BULABİLCEKMİ??? ondan sonra gelsin burda ''hakaretini'' etsin...

|PaKo|ya

• server hala açılmadı ne zaman açılcak okul açılıcak kimse kasmıcak açınki server azda olsa kasak
    kaç gündür bekliyoz .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

forumda iyice seviye düştü ya.

Aynen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

forumda iyice seviye düştü ya.

Aynen.

Bu bence çok daha önce olmuştu. Benim aşağılarda biryerlerde serverim ile ilgili bir topicim var. Onun üst e çıkmasını bile istemiyorum. Nedeni ise server topiclerinin altında, gereksiz sataşmaların olması. DH ye artık kim kime ne demiş diye bakmak için giriyorum. Sakın bu yazdığımın bu server ile ilgili olduğunu düşünmeyin. Sadece arkadaslara düşündüklerimi yazdım. Serverınız hayırlı olsun. Tebrik ederim.

• ßiz eskiden guilde falan girdiğimizde önce tanışır yaşımızı vs sorardık ona göre hitap ederdik birbirimize.. Şimdi bakıyorum eleman kendinden kaç yaş büyük adama "olm kanka hacı kardeş vs. " ayağı çekiyo.. Aynı şey forumda da geçerli. Tabi kişilere yaşına göre davranmamalıyız ama saygıyı kaybetmemek çıtayı düşürmemek lazım fakat biraz geç kaldık galiba
  • konu 6 şubatta editlenmis. 6 şubat akşamı galiba açılıcaktı server. bu gün 8 şubat.

umarım en yakın zamanda acılır.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.