quote:Orjinalden alıntı: thampic1 quote:Orjinalden alıntı: .KsKCeLLaT.! hyR buqun 14:00 de Onlıne 2 Saat kaLdı olm baq diorm sna hic öle cakallık yapma :D bn bk kascam sn git elf kas buffla beni xD DL kasaCam Olm Ben
quote:Orjinalden alıntı: .KsKCeLLaT.! quote:Orjinalden alıntı: thampic1 quote:Orjinalden alıntı: .KsKCeLLaT.! hyR buqun 14:00 de Onlıne 2 Saat kaLdı olm baq diorm sna hic öle cakallık yapma :D bn bk kascam sn git elf kas buffla beni xD DL kasaCam Olm Ben nie ne özelligi war xD msn e gelsene sen smdi laf etcekler burda xD eqle dt.sirramtus@hotmail.com
quote:Orjinalden alıntı: .KsKCeLLaT.! Yav Sen Bana bıRak bn kasaCam dL mı senDe aC MG tabe lan xD accam mg mi ohhh rahat rahat kascam hem agi de snr tanimio zaten xD rune skill i cok pis exp bölüo xD
quote:Orjinalden alıntı: .KsKCeLLaT.! ßnDe aRakadan Gelıp ataRım party mi olm arkamdan gelme güvenmiorm sna kesn bisi yparsn yiyiosa karsma ckp pt at nan xD
quote:Orjinalden alıntı: thampic1 quote:Orjinalden alıntı: .KsKCeLLaT.! ßnDe aRakadan Gelıp ataRım party mi olm arkamdan gelme güvenmiorm sna kesn bisi yparsn yiyiosa karsma ckp pt at nan xD Koptmm
quote:Orjinalden alıntı: |PaKo| SON 5 DAKİKA HERKEZİ BEKLERİZ Nedeni Serverda.. baak baaak saat 2 acmadın kstm bnane kasmcm gel cellat biz gdlm acmio bu bze
KAYNAKLANAN SORUN SERVER DOSYALARINDAN.. 2.OLARAK SERVER 1-2GÜN KAPALİ OLCAKTİR. SERVER PC GÜÇLENDİRİLİP AÇİLCAKTİR!