Şimdi Ara

maximum 150 tl ye ekran kartı önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben pc'mi yeni aldım fakat pc de beğenmediğim bir özellik çıktı oda ekran kartı. Sistemim idare eder fakat bir ekran kartı takmışlar oda NVİDİA GeForce 7300 Le . ekran kartı malum bilen bilir dandik bir ekran kartı ve güncel oyunların yanından bile geçemiyo. ama ben ise güncel oyunları oynamak istiyorum bu yüzden de yeni bir ekran kartı alma kararını verdim. Sistemim :

İntel Core Duo 2 E4500 @ 2.20 ghz

2.00 gb ram

1 gb ekran kartı

230 volt power supply

250 gb hdd

Windows 7 service pack 1

Bu sisteme uygun ekran kartı tavsiyesi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KsK*Lee -- 17 Eylül 2011; 18:39:08 >

• O sisteme güncel oyunları kaldırcak bi ekran kartı takamassın 150 tlye :) psu da alman lazım yanına 230 w çok düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swerve -- 17 Eylül 2011; 2:58:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swerve

O sisteme güncel oyunları kaldırcak bi ekran kartı takamassın 150 tlye :) psu da alman lazım yanına 230 w çok düşük
    Kardeş bu nasıl yeni sistem? Ekran kartını değiştirsen bile CPU'dan tut da belleğe kadar darboğaz yaratacak bileşenleri var makinenin. Hadi PSU kurtardı diyelim de 2 GB bellek ve E4500 işlemciye hangi ekran kartını takarsan tak beklediğin verimi alamazsın.
  • 230 watt ile ve 150 tl ye ddr3 hd5670 gider bu sisteme ...zaten daha iyi ekran kartlarında ekran kartını işlemcin sınırlayacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

230 watt ile ve 150 tl ye ddr3 hd5670 gider bu sisteme ...zaten daha iyi ekran kartlarında ekran kartını işlemcin sınırlayacak..
    Benim önceki sistemimin aynısı denebilir.350 watt psu ile 4670'i kullandım.Crysis 2 bile oynadım orta çözünürlük
  • quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

Benim önceki sistemimin aynısı denebilir.350 watt psu ile 4670'i kullandım.Crysis 2 bile oynadım orta çözünürlük

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun da bu sistemi geri verme imkanı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

hayırlı olsun da bu sistemi geri verme imkanı var mı?

Alıntıları Göster
    pc'yi sat, üstüne 500 lira daha koy yeni bi sistem topla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashr00t

pc'yi sat, üstüne 500 lira daha koy yeni bi sistem topla

Alıntıları Göster
    2.elden hd5750 veya gtx260 serilerine bakınız çok daha iyi olur bence ama paranız varsa daha iyi ürünler kullanma hakkınızda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

2.elden hd5750 veya gtx260 serilerine bakınız çok daha iyi olur bence ama paranız varsa daha iyi ürünler kullanma hakkınızda var.

Alıntıları Göster
    önce sağlam bi psu almanız lazım en az 350 ile 400 wattlık sonra nci el bölümünden 5750 tarzı kartlara yönelebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

önce sağlam bi psu almanız lazım en az 350 ile 400 wattlık sonra nci el bölümünden 5750 tarzı kartlara yönelebilirsiniz

Alıntıları Göster
    230v olmasın o
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

230v olmasın o

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar benim kafamda bu elimdeki ekran kartını veripte nvidia 9800 gt almak var ama sizinde tavsiyelerinizi dikkate alıcam. 2.el düşünebilirim aslında daha ucuza gelicek ve sağlam olucak ise. birde bu pc bana ucuza maal oldu. bu pc bana 230 tl ye geldi. daha 1 ay oldu pc yeni pc almaya kalksam babam beni topa koyar :D psu da 230v yazıyo. watt değilmi o ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KsK*Lee

Ya arkadaşlar benim kafamda bu elimdeki ekran kartını veripte nvidia 9800 gt almak var ama sizinde tavsiyelerinizi dikkate alıcam. 2.el düşünebilirim aslında daha ucuza gelicek ve sağlam olucak ise. birde bu pc bana ucuza maal oldu. bu pc bana 230 tl ye geldi. daha 1 ay oldu pc yeni pc almaya kalksam babam beni topa koyar :D psu da 230v yazıyo. watt değilmi o ?

Alıntıları Göster
    psu da 230v ~ 4A 50 hz yazıyo?
    bu ne demek ?
  • Yanlış değere bakıyorsunuz V, volt değeridir, bilmemiz gereken W/watt değeri.

Tahminen 300W civarı bir güç kaynağı vardır. Öyle ise HD4670 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Yanlış değere bakıyorsunuz V, volt değeridir, bilmemiz gereken W/watt değeri.

Tahminen 300W civarı bir güç kaynağı vardır. Öyle ise HD4670 öneririm.
    Arkadaşlar öncelikle benim ile ilgilendiğiniz için hepinize t.ediyorum. hd4670 2.el bulabilirmiyiz acaba? vede kaç tl ye gelir ? birde watt ı nasıl öğrenebilirz. konuyu düzeltiyorum o zaman.
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle benim ile ilgilendiğiniz için hepinize t.ediyorum. hd4670 2.el bulabilirmiyiz acaba? vede kaç tl ye gelir ? birde watt ı nasıl öğrenebilirz. konuyu düzeltiyorum o zaman.

Alıntıları Göster
    Forumun ikinci elde ilgili bölümünü takip ederseniz bulursunuz tabii ki.
    Sıfırı 117TL'ye bulunabiliyor, bütçe sınırı olmasa bile daha yukarısını önermeyiz işlemciye fazla geleceği için.
    http://www.netsiparis.com/detay/12834160001/TIMESAVER-1GB-HD4670-128BIT-DDR3-PCI-EX-16X--HDMI-DVI-VGA

Güç kaynağının üzerinde Watt değeri mutlaka yazar. Arkasından değil de kasayı açıp bakın, tüm değerleri yazarsanız iyi olur. Hatta resmini de çekebilirseniz çok daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Sıfırı 117TL'ye bulunabiliyor, bütçe sınırı olmasa bile daha yukarısını önermeyiz işlemciye fazla geleceği için.
    http://www.netsiparis.com/detay/12834160001/TIMESAVER-1GB-HD4670-128BIT-DDR3-PCI-EX-16X--HDMI-DVI-VGA

Güç kaynağının üzerinde Watt değeri mutlaka yazar. Arkasından değil de kasayı açıp bakın, tüm değerleri yazarsanız iyi olur. Hatta resmini de çekebilirseniz çok daha iyi olur.

Ya şimdi kasa yeni olduğu için garantisi var o yüzden kasayı açamıyorum. yoksa kasayı açabilsem pc hakkında az çok bilgim vardır. benim eski pc deki fanı ve 512 lik ram'i bağlıcaktm yeni pc ye. işte açamıyorum kasaya. ilginiz için t.ediyorum forumun 2.el bölümüne bakıcam. ben nvidia 9800 gt araştırıyodm fakat hd4670 yide araştıracağım artık bu kadar kişi tavsiye ettiğine göre.

• quote:

quote:

Ya şimdi kasa yeni olduğu için garantisi var o yüzden kasayı açamıyorum. yoksa kasayı açabilsem pc hakkında az çok bilgim vardır. benim eski pc deki fanı ve 512 lik ram'i bağlıcaktm yeni pc ye. işte açamıyorum kasaya. ilginiz için t.ediyorum forumun 2.el bölümüne bakıcam. ben nvidia 9800 gt araştırıyodm fakat hd4670 yide araştıracağım artık bu kadar kişi tavsiye ettiğine göre.

Alıntıları Göster
    9800GT/GTS250 ve muadilleri darboğaz yapar.
    İkinci el bakıyorsanız 9600GT/GT240 da bakabilirsiniz HD4670'den biraz daha iyidir.

Bu arada yeni alacağınız parçaları etiketi sökmeden nasıl takacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 17 Eylül 2011; 15:21:14 >

• quote:

İkinci el bakıyorsanız 9600GT/GT240 da bakabilirsiniz HD4670'den biraz daha iyidir.

Aslında doğru nasıl takıcam ? :D ya şimdi benim pc vestel den revizyonlu ürün olarak ucuza maal oldu. pc geldiğinde ekran kartı arızalı çıktı. bi kere servise gitti geldi işte bu ekran kartını takmışlar. kasa geldiğinde bantlar zaten yırtıktı. yada olmadı servise verir taktırırım :D yaparız bişeyler ya :D olmadı açarım kasayı. ya şimdi benim fiyat açısından sıkıntımda var. bana iyi fiyata performanslı bi ekran kartı lazım ? hangisini önerirsinz?
    2.el tavsiyem.

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_52752895/tm.htm

düşünüyyorum ? sen ne diyorsun ?
  • quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_52752895/tm.htm

düşünüyyorum ? sen ne diyorsun ?

Alıntıları Göster
    Kart iyi, alabilirsiniz ama önce güç kaynağını kontrol edin, sonra sorun olmasın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.