Şimdi Ara

Maximum 1700 tl ye kadar Oyunluk Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masaustumu sattım.Şuan max 1700 tlye kadar f/p bi laptop arıyorum.Oyun için istiyorum güncel tüm oyunları acmasını ıstıyorum.Isınma olayını sevmıyorum. Ankarada oturuyorum onerılerınız neler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku097 -- 13 Ocak 2014; 16:26:51 >

• utku097 kullanıcısına yanıt
    Maalesef güncel tüm oyunalrı açması için o bütçenin en az iki katına çıkması gerekiyor. Dizüstüler masaüstü gibi olmuyor, oyun performansı istiyorsan bütçe artar. Ama bu bütçe ile de güncel birçok oyunu oynayabileceğin modeller bulursun. Ekran kartı en az gt 740m olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaTech

Maalesef güncel tüm oyunalrı açması için o bütçenin en az iki katına çıkması gerekiyor. Dizüstüler masaüstü gibi olmuyor, oyun performansı istiyorsan bütçe artar. Ama bu bütçe ile de güncel birçok oyunu oynayabileceğin modeller bulursun. Ekran kartı en az gt 740m olsun.

Yani güncel oyun dedıgım gta 4 , far cry 3 gibi oyunlar arkadaşım hp pavilion g6 almış rahat acıyor bu tur oyunları .
  • Gta 4 2009'un Far Cry 3 2013'ün başında çıktı. Güncelden kastınız buysa evet gt 740m ve gt750m ekran kartlarında bunları oynarsınız. Yok sonrası ise al sana Far Cry 3 ten sonra çıkan oyunlar ve gt740, gt750m fps değerleri:

http://tinyurl.com/pcndhl5
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.