Şimdi Ara

Maximum 600tl Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar yardımlariniz sayesinde topladigim bilgisayarima monitor almak istiyorum baktigim kadariyla benim butceye uygun

Viewsonic in ips 2ms 1080p 60hz monitorleri
    Birde asusun led 1ms 1080p 60hz monitorleri var birde benq nun var ama onlari pek dusunmedim acikcasi

Sizce nasil bir sey alayim ips mi led mi genelde gta bf cod tarzi oyunlar oynarim cs gibi e spor oyunlarini pek oynamam renklerin canli ve guzel olmasi benim icin onemli ms aslinda cok fark ettirir mi bilmiyorum ama almisken 1 2ms civari alayim diyorum siz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Selam

yaklaşık 2-3 hafta önce ben de bir Viewsonic monitör aldım. Hem oyun hem de grafik için kullanıyorum.
    çok memnunum.

incelemem aşağıdaki linkte.

https://forum.donanimhaber.com/m_119032879/tm.htm

• Horusius07 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu monitör hem bütçemi aşıyor hemde tepki süresi yüksek yorumunuz için teşekkürler

• Hocam kampanya hakkinda bilgi verdiginiz icin tesekkurler ama zaten cok ihtiyacim yok acikcasi klavye ve mausea

ben bir turlu cozemedim asus ledler mi daha iyi canli cıvıl cıvıl renk verir yoksa viewsonic ipsler mi ? Kaç gündür alamadim salonda tvde oyun oynuyorum :)

• canlı renk istiyorsan kesinlikle IPS öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    25000 TL RTX laptop tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cybermorf C kullanıcısına yanıt
    Hocam ne dersiniz peki bu viewsoniclerin ipsi iyi olur mu 600tl sonuçta kötü olur gibisinden bir dusunce var bende

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla viewsonic panellerini AUO firmasına yaptırıyor. AUO dünya panel üretiminde %30 ile 3üncü sırada. Birinci LG veya Samsung olması lazım. BenQ da AUO nun panellerini kullanıyor. Hatta samsung bile bazı panellerinde auo kullanıyor. Kalite konusunda bir sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. Kaldı ki Viewsonic 31 senedir sektörde.
  • cybermorf C kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bilgi verdiğiniz için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.