Şimdi Ara

MAXIMUM BP KAMPANYASI 25 LİRA MAXIPUAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maximum Kart’ınızla Maximum anlaşmalı BP istasyonlarında 16 Temmuz-31 Ağustos 2015 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 100 TL ve üzeri 4. peşin akaryakıt ya da otogaz alışverişinize, yine BP istasyonlarında yapacağınız akaryakıt ya da otogaz harcamalarında kullanmak üzere 25 TL MaxiPuan hediye!

Kampanya Detayları:

1- Kampanyamızdan yararlanılabilmesi için Maximum anlaşmalı BP İstasyonlarından Maximum POS cihazından tek seferde ve farklı günlerde 100 TL ve üzeri 4 peşin alışveriş yapılması gerekmektedir.
    2- Kampanyamız kapsamında alışverişler mutlaka İş Bankası Maximum POS cihazından yapılmalıdır.
    3- Kampanyamız süresince kampanyamıza katılmak isteyen müşterilerimizin "BP" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartının son 6 hanesiyle birlikte, Bankamız sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanyamıza ait detay sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan da istenen bilgiler girilerek katılım sağlanabilmektedir.
    4- Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
    5- SMS katılımı için, gönderim yapılacak cep telefonu numarası Bankamız sisteminde harcama yapacağınız kartın bağlı olduğu müşteri numarasına tanımlı olmalıdır.
    6- Kampanyamıza Ziraat Maximum Kartları da dahildir, Ziraat Maximum Kart sahiplerinin kampanyamıza katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından “BP” yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4757'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
    7- İlave MaxiPuanlar kampanyamızın bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kartlara yüklenecektir. Puanların son kullanma tarihi 17 Eylül 2015’tir.
    8- Kampanyamız kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşterimiz kampanyamızdan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanyamız kapsamında en fazla 25 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
    9- Kampanyamız kapsamında yüklenecek ilave MaxiPuanlar sadece BP istasyonlarındaki akaryakıt ya da otogaz harcamalarında kullanılabilecektir.
    10- Aynı gün yapacağınız harcamalardan sadece bir tanesi kampanyamıza dahil edilecektir.
    11- Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart ve MaxiPuan kullanılarak yapacağınız alışverişler kampanyamız kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    12- Kampanyamızdan MercedesCard ve Maximiles ile de yararlanılabilir.
    13- Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.
    14- Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilermizin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanyamız kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir.
    15- Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.
    16- Bankamatik Kartı ile yapacağınız alışverişleriniz de kampanyamıza dahildir.
    17- Kampanyamızdan puan kazanılması için tüm alışverişlerin Bankamatik Kartı ile veya İş Bankası Maximum Kart veya Ziraat Maximum Kart ile yapılması gerekmektedir.
    18- Bankamatik Kartı ile kazanılan ilave MaxiPuanlar da geri alınacaktır. Bankamatik Kartı ile katılımlar için SMS gönderimine gerek bulunmamaktadır.
    19- Kampanyamız kapsamında Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapacağınız alışverişleriniz birleştirilememektedir.

• Hep opet kullanıyorum. Bp onerir misiniz? Tatile çıkacağım ve 2500 km yol yapacağım . 25 tl de olsa faydalanmak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence en iyi yakıt ve müşteri odaklı hizmet bp de .. doguş grubu bp nin yakıtı kötü olma durumu olsa süresiz kampanya yapar mı? (doguş grubu %3 indirim kampanyasından bahsediyorum)ben sıfır passat b8 aldım ilk aldıgım andan itibaren bp den alıyorum çünkü bp nin istasyonlar için kuralları çok katı..hava su wc yıkama vb..
  • 400 liraya 25 lira az olmuş ama

• quote:

Orijinalden alıntı: erol_9501

bence en iyi yakıt ve müşteri odaklı hizmet bp de .. doguş grubu bp nin yakıtı kötü olma durumu olsa süresiz kampanya yapar mı? (doguş grubu %3 indirim kampanyasından bahsediyorum)ben sıfır passat b8 aldım ilk aldıgım andan itibaren bp den alıyorum çünkü bp nin istasyonlar için kuralları çok katı..hava su wc yıkama vb..

Hocam ben 1 haziranda polo aldim bu %3 olayindan yararlanabiliormuyuz? Ne yapmamiz lzm anlatirmisin?

• Bu maximum 400/25 total kampanyası yapmıştı. Hep böyle saçma sapan kampanyalar yapıyor. 400e 25 nedir ya..
    Sivastan /Bursa(İnegöle) total bulamamıştım. Yaklaşık 15tane farklı petrol vardı ama total yoktu inat etmiştim, 3-4 kere 30lira yükledim total bulana kadar idare etsin diye ama total yoktu.. İlk totali eskişehirde gördük, sivastan sonra, zaten ben ankara çıkışı shell de fullemiştim..
    (Yolun karşı tarafında vardı bir kaç tane ama takdir edersiniz ki, ters yöne dönmek mantıksızdı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 21 Temmuz 2015; 1:55:32 >
  • puanı yatan var mı? ben hala göremiyorum.
  • bp yakıtını %3 wv indirimi nedeniyle kullandım..opetle arasında çok fark var..(araç çekişten düşüyor,yakıt tüketimim arttı vs..)%3 onların olsun opetten şaşmamak gerekiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mediasten

puanı yatan var mı? ben hala göremiyorum.

Bp de gorunur int. gorunemz diyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 e 25 şaka mı
  • mediasten kullanıcısına yanıt
    benim puan yattı. dönem içi işlemlerde görünüyor..
  • Hala yatmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.