2-2:30 saat önce aldım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum e-ticaret 10.000/1000 indirim (Pazarama için +1000 Pazarama puan, ekstra+100) + 100 maxipuan (24. sayfa)
-
-
-
Merhaba, siparişiniz sarı mıydı hocam? Bana pazarama puanlar yatmadı daha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hazır 1600 pazarama puan varken tv ne alınabilir arkadaşlar,söyle 55 yada 65 inc tv tavsiyesi verebilecek var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu pazarama puanı akaryakıt alırken kullanabilir miyiz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1500 puanım gelmiş bugün. Sarıyı taksitle almanın yolu var mı?
yakıt kodu varsa alabilirsin yoksa sadece alısveriste geçerli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Petrol ofisi ve lukoil de kullandım
Pazara puan için son kullanma tarihi ile ilgili bilgisi olan var mı? Puanlar boşa gitmesin
Ocak sonu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maximum uygulamasında kazandıklarım kısmında son tarihleri yazıyor. Pazarama puan için 2025 yazıyordu bende.
Geçen ay olan Decathlon 250 lira puan kampanyasına katılmıştım.Acaba puanlar sadece Decathlon'da mı kullanılıyor ? Bilgisi olan var mı ?
-
kampanya detaylarinda yazar .
Geçen ay kazanılan puanlar 31 Ocak hocam. Süreli kısımlar var. Ona tıklarsan bulursun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam ben harcadım. Dediğiniz yerde yazıyordu, Maximum puanlar” 60 gün, Pazarama puanlara da 2025 sonu yazıyordu. Tabi hemen harcamak en mantıklısı.
Bende kullandırmadı po’da puan pazarama olarak görünüyor ancak po puan ya da maxi puan olmalı dediler
-
1000 puan zaten Pazarama'da geçerli. Kampanya o şekilde idi. Pazarama'da karttaki normal maxipuanlar ile de birleştirerek toplu kullanılabilir.
-
10.000-2.000 tl maximum pazarama kampanyası ilaç gibi geldi. Bana 1000 tl puan yüklendi. Enflasyonda erimeden kullanmak en güzeli hocam. Bu arada black kartların maximilleri de, 2.000 tl üzeri alışverişler de @Pazarama kullanılıyor. Miller genelde 31 aralık da siliniyor. Aman dikkat etsin herkes..
-
Selamlar. Trendyol dan 14500 e kurutma.makinesi aldım Şubat ayında ödeme ile 6 taksitle
Şubatta taksitler başlayacağı için bu 1000 TL indirim bana olmayacak.mi acaba
Bir de 600 TL maxipuan da olur mu
edit : 1000 tl indirim geldi.. 600 tl maxipuan gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguruu -- 17 Aralık 2023; 15:21:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X