ödeme adiminda puan kullan kutucuğunu tikle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
ödeme adiminda puan kullan kutucuğunu tikle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam o tik çıkmadı birkaç tane kurumsal markette ? başka yerlerde de deneyim o zaman.. boşa gitmesin puanlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
pazaramada sepette odeme adiminda cikmior mu hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kredi kartını internet harcamalarına açmadıkça göstermiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam şimdi denemelik bir ürünü pazaramadan sepete ekleyip puan ile öde seçeneğini seçince aktifleşti şimdi maximum uygulamasında da görünüyor. muhtemelen anlaşmalı yerlerde sıkıntısız puan kullanımı olur artık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 20 Ocak 2024; 0:48:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam kredi kartı internet harcamasına açıktı ama.. pazaramadan ürün ekledim sepete. Puan ile ödemek istiyorum dedim. Puan geldi. Sonra puanlarım sekmesine baktığımda parapuan görünmeye başladı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |