< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jahnny -- 3 Kasım 2023; 11:37:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hangi site pazarama mı hocam |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenpeace16 -- 3 Kasım 2023; 9:59:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pazarama'daki fiyatlar nasıl peki 1000 tl indirime rağmen pahalıya geliyor mu? Malum internetten satılınca fizikiden pahalıya satıyor genelde kuyumcular. Daha önceki kampanyada Trendyol'dan satıcı Ahlatçı'ydı sanırım o da indirim yapınca 5 gr altını kuyumcudan da ucuza almıştık. Onun için soruyorum |
Benim hepsiburada alışverişimde ilerledi e-ticaret sayacı hocam... |
Sayaçta Pazarama için bir sorun var galiba. Ben taksitli olarak normal ürünler içeren sipariş geçtim az önce. Sayaç çalışmadı. Düzelir herhalde bir ara. Kayıt açarız yatmaz ise. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 3 Kasım 2023; 11:1:55 > |
Güzel indirim, çamaşır makinesi alacaktım, ilaç gibi oldu. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenpeace16 -- 3 Kasım 2023; 11:19:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam biraz açar mısınız, kredi ekstrenize mi 1000 lira indirim gelmiş yoksa 1000 lira pazarama puan mı yüklenmiş |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |